Відомі українці зберуть кошти на розвиток Університету третього віку Протон

На правах реклами

Відомі українці у лютому 2022 року збиратимуть кошти для Університету третього віку Протон, заснованого благодійним фондом Let’s help, на новій фандрайзинговій платформі Meeting.me.

Свою участь в благодійному аукціоні вже підтвердили українська журналістка, теле- й радіоведуча Тетяна Гончарова, колишня солістка гурту "ВІА Гра", чемпіонка світу з бодібілдингу та фітнесу Санта Дімопулос, телеведуча та кулінарна експертка Тетяна Літвінова та амбасадор БФ Let’s help Таміла Немченко.

Збір проходитиме у вигляді аукціону, лотами ж будуть зустрічі, майстер класи, прогулянки та ділові обіди з лідерами думок, експертами, публічними особистостями та топ-менеджерами, які досягли значних успіхів та вивели компанії на новий рівень.

Кожен лот буде виставлено на платформі https://meetingme.org.ua/, де люди робитимуть ставки протягом 2-2,5 тижнів. Перемагає найвища ставка, зроблена на момент закриття аукціону. Усі забрані кошти будуть спрямовані на розвиток Університету третього віку Протон, де безкоштовно навчаються люди віком 60+.

Благодійний фонд Let’s help запрошує публічних особистостей, лідерів в різних галузях, долучитись до проєкту та пожертвувати трохи особистого часу на благодійність.

Для участі в проєкті телефонуйте: +380 (67) 352 62 77 чи переходьте за посиланням для заповнення заявки:

https://docs.google.com/forms/d/1V7h5UwpxspD6iGkpWOCH_CjOLPdiV7F2mwhNAfS1Q8U/edit

Довідково. БФ Let`s Help понад 6 років системно підтримує самотніх літніх людей по всій Україні, зокрема опікується 127-ма геріатричними пансіонатами в 10-ти областях, та адресно допомагаємо тисячам самотніх пенсіонерів.

"Університет третього віку Протон" – це інноваційний навчально-соціальний проект, заснований фондом Let’s help, що має на меті впровадження та практичну реалізацію принципу навчання впродовж всього життя, надання людям 60+ можливості безбар’єрного доступу до освіти та сприяє об’єднанню поколінь. Наразі Університет працює у Києві, Львові, Одесі, Харкові та Дніпрі.