McDonald's забрала усмішки з коробок Happy Meal у Британії, щоб дослідити справжні емоції дітей
Фото: McDonald’s

Компанія McDonald's прибрала усмішки з коробок Happy Meal у Великій Британії у межах кампанії The Meal для того, щоб допомогти сімʼям почати розмови про емоційний стан дітей. Про це повідомляє FABnews.

Читайте нас в Telegram: головні новини коротко

Понад 2,5 мільйона нових упаковок Happy Meal доставили у 1400 ресторанів McDonald's у всій Британії. В кожну з цих упаковок будуть додані наклейки із зображенням різноманітних емоцій, які відчувають діти, що дозволить їм розповісти про свої почуття, розмістивши наклейки безпосередньо на коробках.

Фото: McDonald’s
Фото: McDonald’s

Ініціатива розпочалась після дослідження, проведеного на замовлення McDonald's, яке показало, що майже половина (48%) британських дітей відчувають, що вони повинні бути щасливими весь час, навіть якщо вони цього не хочуть.

Кампанія The Meal супроводжується короткометражним фільмом, знятим режисером Джейком Мавіті на студії Rogue Films. Двохвилинний фільм демонструє важливість виражати власні емоції.

"Усмішка Happy Meal є однією з найзнаковіших торгових марок McDonald's, і ми знали, що прибрати її з упаковок буде дуже складно. Проте завдяки цій кампанії ми бачимо позитивний вплив на мільйони дітей. В основі ідеї лежить розуміння, яке знайде відгук у сім'ях у всій країні, і для нас було привілеєм створити щось, що заохотить дітей та батьків бути відкритішими щодо своїх емоцій", – розповідає Кейт Адді, керівний партнер PR-агентства Ready10.

Фільм починається з реакції дітей на коробку з безвиразним малюнком Happy Meal. Потім вони обирають з-поміж низки наліпок, які можна наклеїти на коробку, що спонукає кожну дитину дослідити та обговорити свої власні емоції. Ролик будуть показувати з 13 до 19 травня.

Фото: McDonald’s
Фото: McDonald’s

Озвучував фільм легенда футболу і телеведучий Ріо Фердинанд, який, завдяки власному батьківському досвіду, вміє вести розмови про емоції з дітьми.