На центральній площі в Нью-Йорку відбудеться ярмарок від українських митців
Фото: i am u are

В Нью-Йорку відбудеться мистецька подія "i am u are", мета якого — просувати українських креаторів та підтримати креативну економіку країни.

Фото: i am u are
Фото: i am u are

У події візьмуть участь понад 100 діячів у сфері моди, культури, мистецтва. Серед них — Gunia project, Ksenia Schnaider, Bevza, ювелірні бренди Nomis та Guzema Fine Jewelry. Етнографічні й мистецькі проєкти від Музею Івана Гончара, ShchukaRyba, власниці бренду кераміки Надії Шаповал. Зокрема, будуть презентовані технологічні проєкти — Esper Bionics, Ajax Systems, Reface.

В рамках проєкту відбудуться: ярмарок, виставка, презентації стартапів. За словами організаторів, івент має стати місцем, де найвидатніші українці зможуть представити свої проєкти, налагодити співпрацю з американськими інвесторами.

Зокрема, на ярмарку відбудеться благодійний аукціон, на якому розіграють підписану футболку Олександра Зінченка.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от GOGOLA (@gogola.agency)

"Іноземна аудиторія часто з подивом для себе виявляє, що Україна — не тільки країна з глибоким історичним корінням, але й прогресивна та сучасна держава, яка має неймовірні технологічні, фешн- та лайфстайл-бренди. Це те, що ми хотіли б підкреслити, і причина, чому я ініціювала створення цього проєкту", — розповіла Анна Пагава, організаторка заходу.

Подія "i am u are" відбудеться у Skylight at Essex Crossing, в центрі Нижнього Іст-Сайду, Нью-Йорк.

Частину прибутку від проєкту перекажуть на фандрейзингову платформу UNITED24.