Новітні методи лікування косоокості. Досвід офтальмологічного  центру "Ексімер"

На правах реклами

Лікування косоокості у клініці "Ексімер" проходить з використанням сучасних ефективних терапевтичних, апаратних і хірургічних методів. І чим раніше почнеться процес лікування, тим більше шансів отримати потрібний результат. – розповідає Сергій Анатолійович Прожога, провідний хірург-страболог, лікар вищої категорії медцентру "Ексімер", який вже більше 20 років допомогає позбавлятися від цього недуга, як у дітей так і дорослих.

Головні складові успішного лікування?

Важливо, щоб фахівець, який лікує вашу дитину від косоокості, був кваліфікованим лікарем саме у страбології – лікуванні косоокості. Адже це захворювання вимагає тривалого лікування. Це може бути рік, два, три. І саме тому ви повинні довіряти лікарю, та досконало виконувати його призначення. А досвідчений спеціаліст зможе зробити цей процес максимально комфортним як для дитини, так і для дорослого. 

Результатом довгої та плідної роботи для вас – будуть щасливі радісні очі дитини і її гарний зір.

Новітні методи лікування косоокості. Досвід офтальмологічного  центру "Ексімер"

Чи може лікар одразу визначитися з методом лікування? 

Одразу спрогнозувати ефективність певної методики за тої чи іншої косоокості вдається не завжди. Та це й неправильно. Тому що не можна відразу сказати однозначно, що цю дитину потрібно оперувати, а цій – носити окуляри. Отут і виходить на перший план досвід лікаря й індивідуальний підхід. 

 До лікування кожного маленького пацієнта ми в "Ексімер" підходимо персоналізовано та комплексно. Всі алгоритми лікування косоокості, що застосовуються в нашій клініці, опрацьовані досконало, та узгоджені з протоколами, розробленими Світовими та Європейськими товариствами страбологів (косологів). 

В свою чергу дорослі, які оберуть для лікування наш центр, також можуть бути впевнені, що всі процедури будуть виконуватися в атмосфері комфорту та уважного ставлення до проблеми пацієнта.

Розкажіть про передові методи хірургічного лікування косоокості. 

В Європі, Америці, а тепер і в Україні, в офтальмологічному центрі "Ексімер" застосовують таку сучасну технологію, як радіочастотний ніж. Його принцип – радіочастотне випромінювання. Воно менш травматичне для пацієнта, тому людина швидше відновлюється після операції. За цього методу оперативні втручання робляться безкровно, до того ж точніше, ніж скальпелем. Результати від такого методу кращі та якісніші. 

Новітні методи лікування косоокості. Досвід офтальмологічного  центру "Ексімер"

Що в лікуванні дитячої косоокості пропонує клініка "Ексімер"?  

У нас представлені всі сучасні методики лікування косоокості. Наші пацієнти отримують:

  • індивідуальний підхід: програма лікування підбирається для кожного пацієнта на основі ретельної діагностики зорової системи; 

  • апаратне та хірургічне обладнання останнього покоління; 

  • безпечну та щадну мікрохірургію;  

  • всі етапи лікування контролюються висококласними офтальмологами з великим досвідом роботи. 

Фахівці медцентру "Ексімер" докладають максимальних зусиль, щоб повернути пацієнтам повноцінний якісний зір.