"Поки Галкін збирає великі зали" — Андрію Данилку не дали дозвіл на виїзд з України
Фото: Верка Сердючка/Instagram

Команді Андрія Данилка не дали дозвіл на виїзд з України для проведення концертів у США та Канаді. Артист записав відеозвернення.

У ньому український артист повідомляє, що не всі учасники його колективу, що складається з 26 осіб, зробили документи відповідно до нових правил для тимчасового виїзду за кордон з України, адже тур був запланований ще рік тому, коли діяли інші правила виїзду.

"Вперше я знаходжусь в такій ситуації. Ніколи такого в мене не було, ми чотири дні на валізах просиділи"  — розповідає Андрій Данилко.

За словами Данилка, концерти не скасовуються, а переносяться на осінь. Зокрема, на своїй сторінці в інстаграм артист зазначив, що "всі квитки залишаються дійсними на нові дати, які вони оголосять незабаром".

"Ще одне скасування туру, ще один плюсик в перемогу раші. Поки Галкін збирає великі зали у США та Канаді, Данилку не дають дозволу на виїзд. Браво", — прокоментувала поширене відео Ольга Самофалова, представниця організаторів.

  • Мінкульт посилив правила виїзду за кордон для митців.
  • Нові правили виїзду зумовлені ситуацією зі стендап-коміком Андрієм Щегелем, який розповів у інтерв'ю, що перебуває за кордоном і не планує найближчим часом повертатися. За його словами, перетнути кордон йому допоміг дозвіл Мінкультури, який він отримав як діяч культури. Ще після ситуації з Щегелем міністерство анонсувало жорсткіші вимоги до артистів.