Раян Рейнольдс читатиме казки на ніч у новому шоу — трейлер
Фото: Maximum Effort

Актор Раян Рейнольдс буде читати заспокійливі казки в оригінальному шоу для американського провайдера Fubo, пише Variety.

Контент-компанія Рейнольдса Maximum Effort оголосила про запуск свого каналу Fubo. На каналі також будуть представлені класичні телешоу та фільми з певними "цікавими перервами", за словами компанії.

Першим оригінальним шоу стане "Bedtime Stories With Ryan", де актор читатиме нові й класичні історії на ніч, намагаючись заспокоїти розум та душу глядача, а також власну, йдеться в описі до програми.

"Ми раді створити шоу з чіткою метою — присипляти людей. Ця програма була моєю мрією протягом довгого періоду. Це буде щоденним нагадуванням про силу оповідання", — зазначив Рейнольдс.

Режисером шоу "Bedtime Stories With Ryan" стане Вінсент Пеоне, продюсерами — Maximum Effort і Fubo у партнерстві з ArtClass і Loon Productions, а музичний супровід буде від Sleeping At Last.

"Ця програма — чарівне поєднання радості та відпочинку. Це можуть бути легендарні історії, але голос і особистість Раяна посилять кожну з них, перетворюючи їх на класику для нового покоління", — сказала Памела Дакворт, керівниця Fubo Studios.

Канал Maximum Effort буде доступний на Fubo та додаткових потокових платформах, які будуть оголошені пізніше. 

Компанія Maximum Effort заснована Раяном Рейнольдсом і Джорджем Дьюї у 2018 році.