Сергій Жадан оголосив про вихід нової книжки
Фото: Сергій Жадан

Український письменник Сергій Жадан планує у вересні 2024 року видати нову книжку. Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

Долучайтесь до нас на Facebook та беріть участь в дискусіях

"Віддав видавцям рукопис нової книжки. Оповідання, написані останніми місяцями. Чекайте у вересні. Дякую, що читаєте", — написав Сергій Жадан.

Письменник не розкрив подробиць стосовно сюжету видання та його видавництва.Відомо лише, що раніше письменник опублікував прозове оповідання, яке розповідало про двох військових.

Нагадаємо, збірка Сергія Жадана "Новий правопис" (A New Orthography) увійшла у шорт-ліст фіналістів престижної літературної премії PEN America Literary Awards. Робота письменника номінована в категорії "Перекладна поезія".

Сергій Жадан — це письменник, перекладач і фронтмен гуртів "Жадан і Собаки" та "Лінія Маннергейма".

Серед його найвідоміших книг: романи "Депеш Мод", "Ворошиловград", "Інтернат" і поетичні збірки "Цитатник", "Ефіопія", "Життя Марії", "Тамплієри", "Скрипниківка" й інші.

Від початку російсько-української війни надає волонтерську допомогу ЗСУ. Письменник заснував благодійний фонд, який підтримує освітні й культурні ініціативи.