Студія Marvel оголосила акторський склад "Фантастичної четвірки"
Фото: Marvel / Instagram

Кіностудія Marvel оголосила акторський склад довгоочікуваного перезапуску "Фантастичної четвірки". Про це Marvel написала в Instagram за допомогою листівки до Дня святого Валентина.

Педро Паскаль, який нещодавно отримав номінацію на премію "Еммі" за головну роль у серіалі HBO "Останній із нас", зіграє в ролі Ріда Річардса, відомого як Містер Фантастик. Ванесса Кірбі ("Наполеон") зіграє дівчину Річардса Сьюзен Сторм, також відому як Жінка-невидимка. Ебон Мосс-Бакрак ("Ведмідь") стане Беном Гріммом або "Істотою", а Джозеф Квінн ("Дивні дива") — Джонні Стормом, він же "Людина-факел".

Цей фільм буде першою стрічкою шостої фази кіновсесвіту Marvel (MCU) та другим перезапуском серії фільмів про Фантастичну четвірку. Премʼєра фільму про четвірку супергероїв з різними здібностями запланована на 25 липня 2025 року. Подробиці сюжету поки невідомі.

Режисером стрічки стане Метт Шекман, який також зняв супергеройський серіал "ВандаВіжен" для стримінгу Disney+. Над сценарієм спільно працюють Джош Фрідман, Джефф Каплан і Ян Спрингер.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Marvel Studios (@marvelstudios)

"Фантастична четвірка" — це вигадана команда супергероїв з коміксів американського видавництва Marvel Comics, яку створили Стен Лі та Джек Кірбі у 1961 році. Вперше команда з'явилася у коміксі The Fantastic Four, випуск 1.

Персонажі у коміксі – астронавти, які отримали надздібності після впливу космічних променів під час наукової місії у відкритий космос. Тіло Ріда отримало здатність пластично і м'яко розтягуватися, Сьюзен може ставати невидимою, тіло Джонні здатне перетворюватися на згусток вогню, а Бен взагалі перетворився на м'язисту помаранчеву "істоту", вкриту товстою шкірою, що нагадує камінь.

У 2005 та у 2007 роках компанія Fox випустила фільм "Фантастична четвірка" з Крісом Евансом і Джесікою Альбою. Попри те що обидві стрічки отримали несхвальні відгуки, вони разом заробили близько $630 млн у всьому світі. У 2015 році випустили перезапуск франшизи. Тоді фільм розкритикували й назвали найгіршою стрічкою про супергероїв.