Дивіться проморолик "Оскара" в стилі "Барбі" і з акторами фільму
Кадр з відео

Телеканал ABC, який транслюватиме церемонію вручення премій "Оскар", представив проморолик шоу. Він знятий у стилі фільму "Барбі" та для знімання у ньому запросили акторів стрічки, пише The Variety.

У ньому Кіммел, як і героїня Марго Роббі, приходить у будинок Дивної Барбі (Кейт Маккіннон), щоб з'ясувати, як йому дістатися до Голлівуду, щоб провести церемонію "Оскар". Вона розгортає перед ведучим мапу, на якій намальовані постери усіх стрічок, що цього року претендують на нагороду в номінації "Найкращий фільм".

Їх подорож проходить через фільми "Бідолашні створіння", "Маестро", "Вбивці квіткової повні" та "Оппенгеймер". Коли вони опиняються в холі церемонії вручення премії "Оскар", з’являється Америка Феррера, яка номінована у категорії "Найкраща жіноча роль другого плану".

Феррера переказує свій знаменитий монолог із "Барбі", змінивши феміністичний контекст на те, як складно бути ведучим церемонії "Оскар".

"Це справді майже неможливо вести церемонію "Оскар". Ти маєш бути видатним, але чомусь завжди щось робиш не так. Ти маєш веселити людей, але не занадто. Маєш дати усім достатньо часу, але не затягувати. Ти в центрі уваги, але нікому немає до тебе діла. Не маєш хизуватися, зазнавати невдачі й показувати страху. Ніхто не каже "Дякую", але всі мають що покритикувати онлайн. Якщо все проходить добре, то ніхто і слова не скаже, але якщо погано — то це твоя провина", — йдеться у відео.

Згодом зʼявляється Раян Гослінг, висміюючи тенденцію їсти фаст-фуд після церемонії. Тоді Кіммел розповідає йому, що бургери призначені лише для переможців. "О, цього не станеться", — каже Гослінг у ролі Кена. "Добре, що у Ґрети є номінація за найкращу режисуру".

Коли Феррера повідомляє Гослінгу, що Ґервіґ не є номінанткою на найкращого режисера, той починає кричати. У цьому його підтримують Феррера, Маккіннон і Кіммел.

Після оголошення номінантів "Оскара", багатьох обурило те, що Ґервіґ не включили до номінантів у категорії "Найкращий режисер". Так само Марго Роббі не номінували як найкращу актрису.

Тоді Гослінг заявив: "Немає Кена без Барбі, і немає фільму "Барбі" без Ґрети Ґервіґ і Марго Роббі — двох людей, які найбільше відповідальні за цей всесвітньо відомий фільм".

"Барбі" є найкасовішим номінантом на церемонії вручення премії "Оскар" у 2024 році завдяки загальним зборам у $1,4 мільярда. Фільм номінували на вісім премій. Роббі є номінанткою на найкращий фільм як одна із продюсерів стрічки, тоді як Ґервіґ номінували за адаптований сценарій.

Церемонія нагородження 96-ї премії "Оскар" відбудеться в ніч на 11 березня. Вона традиційно пройде у театрі "Долбі" у Лос-Анджелесі.