Студія Ghibli випустила буклет з кадрами з нового аніме "Як ви живете?" Хаяо Міядзакі
Фото: Catsuka

Студія Ghibli випустила буклет з кадрами з нового аніме "Як ви живете?" Хаяо Міядзакі, повідомляє видання World of Reel.

Фото: Catsuka
Фото: Catsuka

Раніше Studio Ghibli відмовилася від промо фільму — публікацій плакатів, фото та трейлерів, але 11 серпня представила буклет з кадрами.

Мультфільм заснований на однойменній книзі японського письменника Гензабуро Йосіно, яку в Японії вважають класикою дитячої літератури. Однак в студії зазначають, що фільм допускає кілька відхилень від оригінальної історії для створення власної.

Сюжет книги базується на історії 15-річного хлопчика з Токіо, котрий після смерті батька став жити з дядьком. Книга розповідає про духовне зростання юнака та його переживання з приводу втрати близької людини.

Фото: Catsuka
Фото: Catsuka

Головний продюсер і президент японської анімаційної студії Ghibli Тошіо Сузукі розповів, що виробництво мультфільму "Як ви живете?" коштує дорожче за будь-який фільм, знятий в Японії.

Наразі реліз фільму відбувся лише у Японії — там він вийшов 14 липня. За час прокату "Як ви живете?" зібрав близько 40 мільйонів доларів.

В Японії була неоднозначна реакція на останній фільм Міядзакі — одні називають його шедевром, а інші скаржаться, що стрічка вийшла занадто складною.

Дату міжнародного релізу поки не оголошено.

Фото: Catsuka
Фото: Catsuka

Японський мультиплікатор Хаяо Міядзакі заснував Studio Ghibli в 1983 році. Студія відома в усьому світі завдяки своєму унікальному стилю анімації — кожен елемент є максимально деталізованим та яскравим.

Наразі студія має більш ніж 20 повнометражних та декілька десятків короткометражних стрічок. 2002 року фільм "Віднесені привидами" отримав премію "Оскар" у категорії "Найкращий анімаційний повнометражний фільм".