Таню Муіньо поставить виступ alyona alyona та Jerry Heil на Євробаченні
Фото: Sarah Louise Bennett_EBU

alyona alyona та Jerry Heil, які представляють Україну на Євробаченні-2024, оголосили, що режисеркою їх номеру Teresa & Maria стане відома українська кліпмейкерка Таню Муіньо. Виступ глядачі побачать у півфіналі під номером 5. Про співпрацю з Таню Муіньо співачки вперше розповіли в інтервʼю Billboard.

Муіньо працювала зі світовими зірками, як-от Дуа Ліпа, Гаррі Стайлз, Кеті Перрі, Дженніфер Лопес, Post Malone, The Weeknd, Cardi B, Lil Nas X, Doja Cat, Сем Сміт і Ленні Кравіц.

Співачки наголосили, що неймовірно раді співпраці з Муіньо, адже це підкреслює ідею пісні Teresa & Maria: єдність людей, єдність жінок, дів.

"Таню Муіньо — сильна особистість, талант, що не просто представляє Україну на міжнародній арені, — вона лідер, що створює тренди. На початку нашої співпраці ми проговорили все, що болить та резонує нам в нашій пісні, і вже за декілька діб почули бачення режисерки, яке вразило нас. Ми зрозуміли: це те, як ми хочемо через наш номер промовляти до світу! Єдність, сталева сила дів, віра та воля! Музика таки єднає світ, ми впевнені! І знаємо, що ця постановка зʼєднає серця у всьому світі в прагненні до перемоги світла над темрявою!" – розповідають виконавиці.

alyona alyona та Jerry Heil раді можливості об’єднати зусилля з режисеркою й підкреслюють, що їхня спільна творча мета — якнайкраще представити Україну на головному пісенному конкурсі Європи.

Виступ глядачі зможуть побачити 7 травня в прямому ефірі з Мальме.

Щодо подальших творчих планів alyona alyona та Jerry Heil розповіли, що після Євробачення планують два великих спільних концерти в Україні — у Львові 25 червня в FESTrepublic і в Києві 28 червня в Stereoplaza.