Тейлор Свіфт "нецікава як артистка". Чому Кортні Лав розкритикувала співачку?
Фото: EPA

Фронтвумен музичного рок-гурту Hole, Кортні Лав, розкритикувала Тейлор Свіфт, назвавши її "нецікавою", а Лані Дель Рей жінка побажала взяти творчу перерву на сім років. Про це пише видання Billboard.

15 квітня Кортні Лав дала інтерв'ю британському виданню The Standard, в якому розповіла про те, які артистки їй подобаються, серед них: Патті Сміт, Ніна Сімон, Пі Джей Харві та Деббі Гаррі, а які — ні, на чолі з Тейлор Свіфт.

"Тейлор не є важливою. Вона лише безпечний простір для дівчат, і вона, ймовірно, Мадонна сьогодення, але вона нецікава як артистка", – сказала Лав.

Також в інтерв’ю жінка додала, що вона вже втомилася від хедлайнера Coachella 2024 Лани Дель Рей.

"Мені не подобається Лана відтоді, як вона зробила кавер на пісню Джона Денвера, і я думаю, що їй дійсно варто взяти сім років перерви. До пісні "Take Me Home Country Roads" я вважала її чудовою. Коли я записувала свій новий альбом, мені довелося перестати її слухати, оскільки вона занадто сильно впливала на мене", – сказала Кортні Лав.

Наостанок Лав розповіла, що вона не є фанаткою Мадонни. Адже з нею були непрості стосунки протягом десятиліть.

Видання зазначає, що хоча Лав розкритикувала співачок, вона обстоює інтереси жінок у музиці. Зокрема, у березні 2023 року музикантка написала статтю для The Guardian, спрямовану проти недостатнього представництва жінок у Залі слави рок-н-ролу — "Чому жінки так маргіналізовані Залом слави рок-н-ролу?".

Кортні Лав Кортні Мішель Гаррісон) — американська співачка, гітаристка, композиторка, фронтвумен рок-гурту Hole. Була одружена з фронтменом гурту Nirvana Куртом Кобейном.

У 2020 році NME назвав її однією з найвпливовіших співачок в альтернативній культурі за останні 30 років.