TikTok втретє стане офіційним розважальним партнером Євробачення
Фото: Unsplash

Організатори Євробачення повідомили, що третій рік поспіль TikTok буде офіційним розважальним партнером на пісенному конкурсі. Про це йдеться на сайті конкурсу.

Цікаво про здоровий спосіб життя на YouTube-каналі LIGA Life

"Щороку спільнота TikTok приєднується до цього свята музики та культури, створюючи тренди Євробачення, які поширюються в усьому світі, натхненні улюбленими виконавцями. Вже понад 589 000 постів з гештегом #Eurovision, і 2024 рік має наблизити спільноту до конкурсу, як ніколи раніше", – пишуть організатори.

За словами творців пісенного шоу, TikTok – це місце, де можна знайти все, що стосується Євробачення. Завдяки ексклюзивному доступу та залаштунковому контенту, TikTok переосмислив те, як відбувається найбільша у світі подія з живою музикою.

На сайті Євробачення додають, що багато артистів стали трендовими під час і після конкурсу, зокрема фінський співак Käärijä, який посів друге місце у 2023 році.

Також на сайті зазначили, що пісенний конкурс Євробачення відбудеться у Мальме (Швеція). 7 травня відбудеться перший півфінал, 9 травня 1 другий півфінал і 11 травня буде відомий переможець шоу 2024 року.

  • Нагадаємо, між застосунком TikTok та Universal Music Group (UMG) досі триває конфлікт. UMG заявила, що може видалити всю свою музику з TikTok через скандал стосовно роялті.
  • Це означає, що користувачі TikTok втратять доступ до пісень артистів, таких як Тейлор Свіфт, Біллі Айліш, The Weeknd, Дрейк та інші. Переговори про угоду між UMG і TikTok тривають уже рік, але сторони не змогли домовитися.
  • Universal заявила, що TikTok пропонував неприйнятні умови, не відповідні ринковій вартості її каталогу. TikTok заперечує, називаючи себе цінним маркетинговим інструментом для митців і видавців.