TikTok втретє стане офіційним розважальним партнером Євробачення
Фото: Unsplash

Організатори Євробачення повідомили, що третій рік поспіль TikTok буде офіційним розважальним партнером на пісенному конкурсі. Про це йдеться на сайті конкурсу.

"Щороку спільнота TikTok приєднується до цього свята музики та культури, створюючи тренди Євробачення, які поширюються в усьому світі, натхненні улюбленими виконавцями. Вже понад 589 000 постів з гештегом #Eurovision, і 2024 рік має наблизити спільноту до конкурсу, як ніколи раніше", – пишуть організатори.

За словами творців пісенного шоу, TikTok – це місце, де можна знайти все, що стосується Євробачення. Завдяки ексклюзивному доступу та залаштунковому контенту, TikTok переосмислив те, як відбувається найбільша у світі подія з живою музикою.

На сайті Євробачення додають, що багато артистів стали трендовими під час і після конкурсу, зокрема фінський співак Käärijä, який посів друге місце у 2023 році.

Також на сайті зазначили, що пісенний конкурс Євробачення відбудеться у Мальме (Швеція). 7 травня відбудеться перший півфінал, 9 травня 1 другий півфінал і 11 травня буде відомий переможець шоу 2024 року.

  • Нагадаємо, між застосунком TikTok та Universal Music Group (UMG) досі триває конфлікт. UMG заявила, що може видалити всю свою музику з TikTok через скандал стосовно роялті.
  • Це означає, що користувачі TikTok втратять доступ до пісень артистів, таких як Тейлор Свіфт, Біллі Айліш, The Weeknd, Дрейк та інші. Переговори про угоду між UMG і TikTok тривають уже рік, але сторони не змогли домовитися.
  • Universal заявила, що TikTok пропонував неприйнятні умови, не відповідні ринковій вартості її каталогу. TikTok заперечує, називаючи себе цінним маркетинговим інструментом для митців і видавців.