Tinder випустив фільм, у якому показали різні форми стосунків
Кадр з відео

У межах кампанії "Все починається зі свайпу" (It Starts With a Swipe) Tinder випустив фільм у Великій Британії, щоб показати різноманітні форми стосунків сучасних неодружених людей і розвінчати міф про платформу для знайомств.

Головна героїня фільму — дівчина Ава, яка щойно переїхала до Лондона. Вона почала користуватись застосунком, щоб познайомитися з новими людьми. Після цього героїня йде на перше побачення з Натаном, який кидає виклик традиційним побаченням, і Маєю, яка стає для неї найкращою подругою.

Стрічка показує, що з часом можуть розвиватися різні типи стосунків, руйнуючи упереджені уявлення про миттєві іскри та відкриваючи шлях до пошуку значущих зв'язків.

У фільмі, створеному у співпраці з W Communications і режисером Джеймі Вітбі, використали різні типи медіа, зокрема фотографії, відеозйомку з ручної камери та 3D-сканування. Такий підхід виконали для того, щоб передати автентичність моментів головного героя.

"Сьогодні жоден шлях знайомств не є прямолінійним, він сповнений можливостей і самопізнання, оскільки наше прагнення до людських стосунків як ніколи сильне. Наш бренд-фільм має на меті створити момент "це я" — чи то згадка про те, як ви переїхали в нове місто чи шукали нових стосунків, і про вирішальну роль, яку може відіграти Tinder", — зазначила старша директорка з маркетингу Tinder Джоанна Понс.

Фільм випустили в День подарунків, який у Британії святкують 26 грудня, напередодні найактивнішого періоду побачень у році – "неділі побачень". За результатами торішньої "неділі побачень", користувачі Tinder відповідали в середньому на 19,4 хвилини швидше, ніж у будь-яку іншу неділю року. Кількість лайків зросла на 18,2 %, а кількість надісланих повідомлень збільшилася на 22 % порівняно з рештою року.