Том Форд закінчив свою кар'єру дизайнера — він представив останню колекцію
Фото: Tom Ford

Всесвітньо відомий дизайнер Том Форд завершив свою модну кар'єру. Про це він повідомив на офіційному сайті TOM FORD, опублікувавши останню жіночу колекцію, до якої увійшли перевипущені улюблені вбрання дизайнера, створені протягом останніх 13 років.

Читайте нас в Telegram: головні новини коротко

На сайті Тома Форда були представлені три відеоролики Tom Ford Archive, які зняв Стівен Кляйн. У відео з'явилися його "улюблені моделі" в скляних вітринах, а дизайнер стоїть попереду, наче диригент.

Фото: Tom Ford
Фото: Tom Ford

Серед моделей, яким випала честь демонструвати останню колекцію дизайнера, опинилися Амбер Валета, Джоан Смоллс, Карлі Клосс, Карен Елсон і Керолайн Трентіні. Вони не лише позують в іконічних вбраннях, а й розігрують драму: Клосс у чорній вуалі хапається за голову, а Валета голосить у жалобі. Сам Форд наприкінці покидає знімальний майданчик.

Том Форд став улюбленцем моди відтоді, як став частиною бренду Gucci, лише за чотири роки він піднявся до креативного директора. Потім Форд очолював Yves Saint Laurent з 1999 до 2004 року. А у 2006 році заснував власний однойменний лейбл Tom Ford.