У Києві відбудеться найбільший музичний фестиваль Atlas United 2024
Фото: Unsplash

У Києві на території Blockbuster Mall з 12 до 14 липня відбудеться музичний фестиваль Atlas United 2024.

Читайте нас в Telegram: головні новини коротко

На глядачів чекатимуть виступи понад 70 українських артистів: "Бумбокс", Артем Пивоваров, "Жадан і Собаки", "Без обмежень", Dantes, "Курган & Agregat", "Друга Ріка", Latexfauna, Verka Serduchka з ексклюзивною премʼєрою україномовної програми та інші.

Фестиваль підтримають і світові артисти, імена яких тримають в таємниці. Вперше після початку повномасштабного вторгнення вони виступлять з ексклюзивними концертами.

Частиною програми стануть виступи зірок "підпільних стендапів", серед них: Василь Байдак, Настя Зухвала, Свят Загайкевич, Сергій Чирков, Світлана Немонежина, Женя Коротков та багато інших.

Організатори повідомляють, що квитки на фестиваль можна буде придбати через monobank. 15% з вартості кожного квитка на Atlas United 2024 перераховуватимуть на збір для підтримки Сил оборони України.

"Старі квитки на фестивалі, які мали відбутися в минулі роки, але через повномасштабне вторгнення були перенесені, будуть дійсні на Atlas United 2024. Крім того, музичний фестиваль зможуть відвідати безоплатно 6000 осіб з інвалідністю — для них побудують спеціальний сектор з подіумом", – зазначають організатори фестивалю.

Виступи артистів відбудуться на шести сценах: дві з яких розташовані просто неба на паркінгу Blockbuster Mall, а ще одна — у підземному паркінгу і три додаткові — всередині самого ТРЦ.