В аварії загинув актор Ченс Пермодо, який знімався у серіалі "Моторошні пригоди Сабріни"
Фото: EPA

В аварії на мотоциклі загинув актор Ченс Пермодо відомий за роллю Амброуза Спеллмана у серіалі "Моторошні пригоди Сабріни". Йому було 27 років. Інформація про деталі аварії наразі невідома. Про це повідомляє BBC.

Цікаво про здоровий спосіб життя на YouTube-каналі LIGA Life

"Його ненаситну жагу до життя відчували всі, хто його знав. Його тепло залишиться в тих, кого він найбільше любив", – повідомляють представники актора.

Окрім ролі чаклуна Амброза Спеллмана у драмі Netflix, Пердомо зіграв Андре Андерсона у супергеройському серіалі "Покоління V" на Amazon Prime.

У заяві, оприлюдненій студією Amazon MGM та співпродюсерами Gen V, Sony Pictures Television, актор згадується як "чарівний" та "ентузіастична сила природи".

"Навіть писати про нього в минулому часі немає сенсу", – зазначили вони.

Ченса Пермодо номінували на премію Bafta за найкращу чоловічу роль у фільмі "Вбитий моїм боргом" (2018), де Пердомо зіграв Джерома Роджерса, самозайнятого кур'єра, який наклав на себе руки у віці 20 років у 2016 році, після того, як не витримав витрат на оплату двох штрафів за порушення правил дорожнього руху.

Більшу популярність актор здобув після ролі Амброуза Спеллмана в серіалі Netflix "Моторошні пригоди Сабріни". Ця роль принесла йому звання "Проривного британця".

Напередодні церемонії нагородження Bafta у травні 2019 року місцева газета повідомила, що Пердомо повернувся до своєї колишньої середньої школи у Саутгемптоні, щоб виступити перед учнями 10-го класу.

"Він говорив з ними про те, як наполегливо працює, і сказав, що саме його пристрасть до акторства, а не слава, привела його туди, де він є зараз", – розповів тоді директор школи.