В аварії загинув актор Ченс Пермодо, який знімався у серіалі "Моторошні пригоди Сабріни"
Фото: EPA

В аварії на мотоциклі загинув актор Ченс Пермодо відомий за роллю Амброуза Спеллмана у серіалі "Моторошні пригоди Сабріни". Йому було 27 років. Інформація про деталі аварії наразі невідома. Про це повідомляє BBC.

"Його ненаситну жагу до життя відчували всі, хто його знав. Його тепло залишиться в тих, кого він найбільше любив", – повідомляють представники актора.

Окрім ролі чаклуна Амброза Спеллмана у драмі Netflix, Пердомо зіграв Андре Андерсона у супергеройському серіалі "Покоління V" на Amazon Prime.

У заяві, оприлюдненій студією Amazon MGM та співпродюсерами Gen V, Sony Pictures Television, актор згадується як "чарівний" та "ентузіастична сила природи".

"Навіть писати про нього в минулому часі немає сенсу", – зазначили вони.

Ченса Пермодо номінували на премію Bafta за найкращу чоловічу роль у фільмі "Вбитий моїм боргом" (2018), де Пердомо зіграв Джерома Роджерса, самозайнятого кур'єра, який наклав на себе руки у віці 20 років у 2016 році, після того, як не витримав витрат на оплату двох штрафів за порушення правил дорожнього руху.

Більшу популярність актор здобув після ролі Амброуза Спеллмана в серіалі Netflix "Моторошні пригоди Сабріни". Ця роль принесла йому звання "Проривного британця".

Напередодні церемонії нагородження Bafta у травні 2019 року місцева газета повідомила, що Пердомо повернувся до своєї колишньої середньої школи у Саутгемптоні, щоб виступити перед учнями 10-го класу.

"Він говорив з ними про те, як наполегливо працює, і сказав, що саме його пристрасть до акторства, а не слава, привела його туди, де він є зараз", – розповів тоді директор школи.