В Києві водій автобуса не пустив жінку з розібраним велосипедом в салон  – відео
Фото: Unsplash / Volodymyr Tishkov
У Києві водій автобуса не пустив в салон жінку з розібраним велосипедом. Про це повідомила сама потерпіла на своїй сторінці у Facebook.
"Тепер це трапилось і зі мною, водій автобуса №9 не зупинився на вимогу на зупинці по вул.Дегтярівська, ми його наздогнали приблизно від Поліграфкомбінату до мосту, блимаючи переднім ліхтариком в дощ, по ямах і рікам води", – написала вона.
За її словами, автобус вона все ж таки наздогнала, але водій відмовився впускати в салон людей з велотранспортом, хоча останні були згодні його розібрати. Коли жінка намагалася вскочити в транспорт з розібраним велосипедом, водій спочатку почав намагатися зачиняти двері, а потім взагалі рушив з місця з відчиненими дверима і відмовився їх зачиняти.
"Не відчиняв двері ближні й сказав йти в кінець автобуса, я побігла до дверей, почала заходити, велосипед мені підтримували, щоб я зайшла, але водій, не дочекавшись, почав зачиняти двері й бити дверима мене і велосипед, і набирати швидкість з відкритими дверима. Я якось заскочила в салон, втримавшись однією рукою, хоч було важко втрималась на ходу з велосипедом і колесом в руках, на вимогу зачинити двері – не зачиняв їх і набирав швидкість", – пише жінка.
У коментарях до своєї публікації киянка уточнила, що вже подала заяву у поліцію та очікує на пояснення від "Київпастрансу".