В Колумбії відкрили 6-метрову бронзову статую співачки Шакіри
Фото: Шакіра / Instagram

В Колумбії встановили бронзову статую співачки Шакіри в її рідному місті Барранкілья, повідомляє BBC.

Монумент заввишки 6,5 метра зображує Шакіру, що танцює, як у кліпі "Hips Donʼt Lie". Зокрема, біля скульптури поставили пам'ятну дошку, в якій хвалять співачку за її "стегна, які не брешуть, унікальний талант та голос, який торкається кожного". 

У своєму Instagram-акаунті артистка поділилася фотографіями своїх батьків, які прийшли на відкриття статуї. Шакіра подякувала скульптору Іно Маркесу та його учням за створення статуї й "величезний художній талант".

View this post on Instagram

A post shared by Shakira (@shakira)

Шакіра — колумбійська співачка, музикантка, авторка пісень і танцюристка з ліванським корінням. Широко відома як найуспішніша латиноамериканська артистка. Шакіра потрапила до списку Forbes як одна зі 100 наймогутніших жінок світу у 2013 і 2014 роках.

2023 рік став успішним для співачки, вона здобула три нагороди Latin Grammy, одну з яких разом із колумбійською артисткою Карол Джі.

Фото: Шакіра / Instagram
Фото: Шакіра / Instagram

Водночас найбільшою статуєю, яку коли-небудь зводили на честь артиста, є Мерлін Монро. Вона знаходиться в Палм-Спрінгс, Каліфорнія, а висота монумента 7,9 метра.