В Міносвіти не знайшли дипломів Спартака Субботи і повідомили про це поліцію
Фото: fb.com/subbota.spartak
У Міністерстві освіти та науки України заявили, що у Спартака Субботи немає зареєстрованого диплома магістра. За слів пресслужби міністерства, всю інформацію вже передали до Національної поліції з проханням перевірити факт підробки документа та правомірність його використання.

Що відомо

До МОН надійшов запит на публічну інформацію щодо правдивості документів, які було видано на імʼя Субботи Спартака Олександровича. У міністерстві ініціювали перевірку та виявили, що у матеріалах атестаційної справи щодо присудження наукового ступеня Субботі є всі копії затверджених документів. Після цього в МОН надіслали запит на перевірку документів про освіту до ДП "Інформаційно-іміджевий центр" та ДП "Інфоресурс". Виявилося, що ніякої інформації про диплом магістра Спартака Субботи немає у Реєстрі документів про освіту в ЄДЕБО.
"Цю інформацію ми вже передали до Національної поліції України із проханням перевірити можливий факт підроблення та зумисне використання підроблених документів Субботи Спартака Олександровича", – повідомили у міністерстві.