У РФ нелегально переклали новий сезон "Ранкового шоу" й змінили зміст, звинувативши Азов
Кадр із серіалу "Ранкове шоу"

У третьому сезоні серіалу "Ранкове шоу" від Apple увесь епізод присвятили війні в Україні, а саме подіям у Маріуполі. Однак росіяни в піратській озвучці серіалу звинуватили "Азов" у розстрілах цивільних, повідомляють російські ЗМІ.

У четвертій серії сезону до Маріуполя вирушає фотограф Андре Форд. В епізоді показують, як він телефонує продюсерці каналу UBA Мії Джордан та розповідає, що відбувається в місті.

Він каже героїні, що "росіяни не тільки бомбардують місто, вони розстрілюють цивільних на вулицях". Проте у російському дубляжі в цьому звинувачують бійців "Азова".

Фото: golubovsky / X (Twitter)
Фото: golubovsky / X (Twitter)

У новому сезоні серіалу "Ранкове шоу" часто згадують про війну в Україні. Зокрема, в одному з епізодів керівництво телеканалу відмовилось йти на шантаж російських хакерів, які отримали доступ до всіх персональних даних працівників.

А також в серії, в якій персонажка Бредлі Джексон (Різ Візерспун) відправилася у недовгу поїздку на ракеті в космос для сюжету, вона ділилася своїми відчуттями, що "після пандемії та теперішньої війни в України, дивно усвідомлювати, які ми маленькі".

Цей сезон серіалу офіційно не вийшов у російському стримінгу.

"Ранкове шоу" — американський телесеріал 2019 року. Він розповідає про залаштунки роботи журналістом та труднощі, з якими він стикається, працюючи на великому телеканалі Нью-Йорка. У головних ролях Дженніфер Еністон та Різ Візерспун.

Серіал створили на основі книги журналіста Брайана Стелтера "Початок ранку: Всередині телепередач World of Morning TV".