Американський серіал "Ранкове шоу" присвятив епізод війні в Україні — відео
Кадр із серіалу "Ранкове шоу"

У третьому сезоні серіалу "Ранкове шоу" від Apple увесь епізод присвятили війні в Україні, а саме подіям у Маріуполі.

Так, у четвертій серії, яка вийшла 27 вересня, персонажка Бредлі Джексон (Різ Візерспун) отримує завдання знайти того, хто зміг би показати фотографу обстріл Маріуполя російськими військами.

Одна з реплік персонажа Візерспун звучить так: "Припини, я розважаю рекламодавців, поки в Україні гинуть люди".

@ua_serial Серіал "Ранкове шоу". 3х4. #ранковешоу #маріуполь #themorningshow #mariupol #bradleyjackson #ukraine ♬ оригінальний звук – Серіали та фільми українською

Після цього в епізоді показали фотографа, який перебуває в Маріуполі. Він розповідає героїні, що росіяни бомбардують місто та розстрілюють цивільних на вулицях.

@ua_serial Серіал "Ранкове шоу". 3х4 #ранковешоу #маріуполь #донецьк #themorningshow #mariupol #donetsk #ukraine ♬ оригінальний звук – Серіали та фільми українською

У новому сезоні серіалу "Ранкове шоу" часто згадують про війну в Україні. Зокрема, в одному з епізодів керівництво телеканалу відмовилось йти на шантаж російських хакерів, які отримали доступ до всіх персональних даних працівників.

А також у серії, в якій Джексон відправилася у недовгу поїздку на ракеті в космос для сюжету, вона ділилася своїми відчуттями, що "після пандемії та теперішньої війни в України, дивно усвідомлювати, які ми маленькі".

"Ранкове шоу" — американський телесеріал 2019 року. Він розповідає про залаштунки роботи журналістом та труднощі, з якими вони стикаються у своїй роботі. У головних ролях Дженніфер Еністон та Різ Візерспун.

Цей серіал став одним з найдорожчих телевізійних серіалів за останній час. Apple TV+ на виробництво двох сезонів витратив понад 300 мільйонів доларів. Вартість одного епізоду становить приблизно 15 мільйонів доларів. Гонорар Еністон та Візерспун за один епізод — 2 мільйони доларів кожній.