В США McDonald's запускає новий концепт закладів — що буде у меню
Фото: Iman Jalali / Twitter

McDonald's готується представити дочірнє підприємство під назвою CosMc's. Перший заклад відкриють у містечку Болінгбрук, штат Іллінойс. 

Раніше глава компанії Кріс Кемпчинскі розповів, що CosMc's — це "концепція [закладів] невеликого формату з усієї ДНК McDonald's, але й зі своєю індивідуальністю".

Користувач соцмережі TikTok поділився відео з будівельного майданчика першого ресторану під брендом CosMc's в Іллінойсі. Він знаходиться недалеко від оригінального закладу McDonald's, тому чоловік вважає, що новий бренд буде зосереджений на продажі кави та напоїв, а не гамбургерів і картоплі фрі.

Зокрема, користувач поділився фото ймовірного меню з майбутнього закладу. CosMc's запропонує відвідувачам чаї, лимонади, слеші, фрапе, каву та "фірмові галактичні підсилення". У меню також є сендвічі, варіанти сніданку, випічка, морозиво й закуски.

Фото: Iman Jalali / Twitter
Фото: Iman Jalali / Twitter
Фото: Iman Jalali / Twitter
Фото: Iman Jalali / Twitter

Наразі компанія McDonald's не дає коментарі щодо ймовірного меню та концепції. Однак вважається, що на початку 2024 року компанія оприлюднить усі дані під час дня інвестора McDonald's.

Ймовірно, мережу названо на честь CosMc — інопланетного персонажа, який з'явився у рекламному ролику McDonald's у 1987 році. Згідно з сюжетом, герой намагається забрати чизбургери та картоплю фрі на свою рідну планету, але Рональд Макдональд переконує його, що краще поділитися з іншими.