В Україні запустять платформу для монетизації контенту
Фото: Ugreator

Український продюсер Юрій Нікітін запускає інноваційну платформу для монетизації контенту UGREATOR.

Ця платформа об’єднає українських креаторів із різних сфер (музикантів, дизайнерів, художників, хореографів, блогерів тощо) та їхніх фоловерів у всьому світі. Це задля підтримки творчості перших та самовираження других.

Особливістю нового проєкту стане те, що заробляти зможуть не лише ті, хто створюють контент, а й ті, хто його споживають та за ним спостерігають.

"Ми прагнемо зменшити дистанцію між креаторами та фоловерами і побудувати новий формат відносин, у якому кожен є важливим", — наголошує продюсер.

Фото: Ugreator
Фото: Ugreator

Загалом платформа UGREATOR працюватиме у трьох напрямках:

  • Create to Earn (Твори й заробляй): будь-який творчий доробок може продаватися та перепродаватися на аукціонах у межах платформи.
  • Collect to Earn (Колекціонуй і заробляй): будь-хто з учасників, купуючи контент креаторів, може трансформувати його у NFT і виводити на сторонні маркетплейси.
  • Play to Earn (Грай і заробляй): ігрові механіки платформи дають можливість кожному з учасників отримувати внутрішньоігрову валюту, яку, можна використовувати в межах платформи або перетворювати на реальні гроші.
Фото: Ugreator
Фото: Ugreator