J-Hope — один з учасників корейського попгурту BTS повернувся з армії
J-Hope. Фото: @BTS_twt/ X

Учасник гурту BTS J-Hope (справжнє ім’я Чон Хо Сок) завершив обов’язкову службу в армії Південної Кореї.

Призов у Південній Кореї вимагає від чоловіків віком від 18 до 28 років проходити обов'язкову військову службу. У квітні 2023 року J-Hope долучився до армії. Він став другим учасником BTS після Кім Сок Джина, який пройшов військову службу. Хо Сок служив інструктором у навчальному таборі 36-ї піхотної дивізії у місті Вонджу, що у провінції Канвондо.

"Я хотів би сказати кілька слів подяки. Дякую вам, я відслужив і повернувся здоровим. Дуже дякую вам за це. Також я хотів би подякувати журналістам, які пройшли величезний шлях, щоб дістатися сюди. Я зміг завершити службу і повернутися цілим і неушкодженим завдяки нашим фанатам", — сказав Хо Сок.

Інші пʼятеро учасників — Мін Юн Гі, Кім Нам Джун, Пак Чі Мін, Кім Те Хьон і Чон Чо Гук — продовжують службу.

Довідка
BTS — південнокорейський чоловічий гурт, заснований у 2013 році. Це перший музичний колектив із цієї країни, що очолив престижний американський рейтинг Billboard 200.

BTS увійшли до списку журналу Time "25 найвпливовіших людей в інтернеті"(2017–2019) і "100 найвпливовіших людей у світі" (2019). Є найбільш продаваними артистами в історії Південної Кореї, які реалізували понад 40 мільйонів копій своїх альбомів.