LIGA.net запускає подкаст "Наукою по ковіду". Випуск №1 з оглядом досліджень уже онлайн
Подкаст Наукою по ковіду з оглядом досліджень по коронавірусу. Ведучий Артем Албул та автор огляду Андрій Сем'янків. Колаж LIGA.net

У межах науково-популяризаторського проєкту LIGA.net "Наукою по ковіду" відтепер з'являтимуться не лише тексти та відео, але й подкасти.

Перший випуск з оглядом свіжих досліджень по ковіду доступний на хостинг-плаформі Anchor.

Прослухати можна на:

Текстова версія подкасту тут.

Загалом раз на тиждень виходитиме два випуски.

Перший – огляд свіжих досліджень про коронавірус. Його готує науковий редактор проєкту, кандидат медичних наук Андрій Сем'янків, відомий також як медичний блогер MedGoblin.

Ведучим оглядів є популяризатор науки, Youtube-блогер Артем Албул, він же – Клятий раціоналіст.

Другий випуск на тиждень – інтерв'ю з авторитетними українськими вченими та медиками про ковід. Розмовляє з експертами редакторка LIGA.Life Ірина Андрейців.

Першим співрозмовником став професор Віктор Досенко, патофізіолог, генетик, завідувач відділу загальної та молекулярної патофізіології Інституту фізіології імені О. О. Богомольця НАН України. Бесіду з ним про імунітет і ковід слухайте і читайте уже за декілька днів. 

Проєкт Наукою по ковіду виходить на LIGA.net за підтримки Міжнародного фонду "Відродження". Позиція фонду може не збігатися з думкою авторів.