У США серіал "Пінгвін" зібрав 5,3 млн переглядів за перші чотири дні після прем'єри
Кадр з серіалу "Пінгвін"

За перші чотири дні після прем'єри та старту транслювання спіноф серіалу "Пінгвін" зібрав 5,3 млн переглядів у США. З урахуванням повторних трансляцій на HBO та переглядів на стримінгових платформах.

Долучайтесь до нас на Facebook та беріть участь в дискусіях

Про це повідомляє Variety.

За переглядами "Пінгвін" перевищив результати фінального сезону "Спадкоємці", що має 4,9 млн та другу частину "Білого лотоса" 4,1 млн. Проте серіал все ще відстає від "Справжнього детектива: Нічна країна", що зібрав 5,7 мільйона глядачів.

Таким чином, "Пінгвін" став найпопулярнішим новим серіалом на платформі Max.

Хто такий "Пінгвін"?

Освальд Честерфілд Коббльпот, або ж Пінгвін. Це персонаж коміксів видавництва DC Comics, який зʼявляється вперше у 1941 році. Пінгвін є одним із найпопулярніших ворогів Бетмена. Його також неодноразово називали одним із кращих злодіїв всесвіту DC, і цей персонаж входить до списку найкращих лиходіїв з коміксів усіх часів.

  • Канал HBO Max (який належить Warner Bros.) замовив серіал "Пінгвін" як спіноф "Бетмена" у березні 2022 року. Зйомки серіалу розпочалися у березні 2023 року в Нью-Йорку й завершилися у лютому 2024 року. Серіал складається з восьми епізодів.

  • Перша серія "Пінгвіна" в Україні була доступна для перегляду 20 вересня, в межах премʼєр-івенту від MEGOGO. Український стримінг виступає офіційним та ексклюзивним дистрибʼютором контенту HBO Max в Україні країні.