З фільму "Іржа" вирізали сцену, під час репетиції якої вбили операторку Галину Гатчинс
Фото: EPA

З готового фільму "Іржа" повністю вирізали сцену, під час репетиції якої вбили операторку українського походження Галину Гатчинс. 

Про це виданню PEOPLE розповіли інсайдери. 

"Вони вирізали сцену в церкві, яку репетирували, і трохи переписали. Це прекрасний фільм. Виглядає як велике студійне кіно", – пише медіа.

На момент стрілянини, камери не працювали. Оскільки знімальна група встановлювала блокування камери для сцени всередині церкви, поки Алек Болдвін вправлявся з револьвером. За його словами, він не знав, що зброя заряджена бойовими, а не холостими патронами.

13 липня 2024 року суд штату Нью-Мексико зняв з Болдвіна звинувачення в ненавмисному вбивстві кінооператорки. Однак досі тривають цивільні позови, включно з позовами батьків і сестри Гатчинс.

Натомість зброярку фільму Ганну Гутьєррес-Рід визнали винною у ненавмисному вбивстві й засудили до тюремного ув'язнення. Адже саме вона зарядила револьвер муляжами та щонайменше одним бойовим патроном, а потім передала зброю актору. 

Адвокат Гутьєррес-Рід заявив, що вони подадуть клопотання про звільнення після несподіваного результату суду над Болдвіном.