До кінця року Всеукраїнська школа онлайн зробить уроки для 5-11 класів
Ілюстрація Depositphotos.com

Протягом всього навчального року Всеукраїнська школа онлайн повністю покриватиме навчальні програми для 5-11 класів, щоб школярі в Україні та за кордоном могли безперервно навчатись.  

"В умовах війни найважливіше, що може забезпечити платформа — це можливість повернутись до навчання за українською програмою і мати доступ до якісного україномовного контенту в усіх куточках України й поза її межами", — коментує Анна Сидорук, операційна директорка громадської спілки "Освіторія", яка доповнює й оновлює навчальний контент ВШО за підтримки МОН, Мінцифри, ЮНІСЕФ.

Методичний супровід забезпечується Українським інститутом розвитку освіти. 

Наразі на платформі вже розміщено понад 2500 уроків і до кінця року буде додано ще 1000. Будуть додані уроки, тести й матеріали для самопідготовки з 18 дисциплін для 5-11 класів. 

Долучитися до навчання на платформі можна тут.

Окрім того, матеріали для 5-6 класів будуть оновлені відповідно до стандартів реформи НУШ у базовій середній освіті, що від початку навчального року впроваджується в 5-х класах. 

Як зазначається, сьогодні на платформі навчається близько 455 000 зареєстрованих користувачів. Із них — понад 300 000 учні, частина з яких проживають на тимчасово окупованих територіях або наразі перебувають за кордоном.

Читайте також: