Зміст:
  1. Панда Кунг-Фу 4
  2. Цензорка
  3. Одружитися знов
  4. Смак свободи
  5. І все ж Лоранс
  6. Я – капітан
  7. Заручники острова
  8. Проклята Діва
  9. Романтик
  10. Зелений кордон
  11. Ґодзілла та Конґ: Нова імперія
  12. Памʼять любові
  13. Велетні Ла-Манчі
  14. Небезпечна гра
  15. Лишайся онлайн
Фентезі про чарівну книгу у Львові, історії життя жінок в колонії та перший український скрінкаст – цей березень підготував чимало цікавих прем'єр на різний смак. LIGA.Lifе розповідає про фільми, які виходять у прокат.

Панда Кунг-Фу 4

Прем'єра: 7 березня.

Жанр: анімація, пригоди, комедія, сімейний. 

У головних ролях: Джек Блек, Аквафіна, Анджеліна Джолі, Браян Кренстон, Люсі Лью та інші.

Тривалість: 1 год 34 хв.

Про що

Після трьох перемог над лиходіями світового рівня завдяки неперевершеній відвазі та шаленим навичкам бойових мистецтв легендарному воїну По нарешті світить відпочинок. Точніше, він мусить стати духовним лідером Долини Миру.

Цензорка

Прем'єра: 7 березня.

Жанр: мелодрама. 

У головних ролях: Марина Клімова, Ірина Кір‘язева, Любов Василина та інші.

Тривалість: 1 год. 33 хв.

Про що

Леся — молода мама, яка народила первістка у спеціальній вʼязниці. Це світ, населений лише жінками: медсестрами, увʼязненими та наглядачками. Лесю турбує лиш одне: чи дозволять їй зберегти опіку над дитиною. За її життям спостерігає співробітниця в’язниці — самотня цензорка Олена, якій усе складніше лишитися осторонь.

Одружитися знов

Прем'єра: 7 березня.

Жанр: комедія, романтика. 

У головних ролях: Франк Дюбоск, Карін В’яр, Клотильда Куро, Юсеф Хаджі, Том Ліб, Клементіна Баер та інші.

Тривалість: 1 год. 36 хв.

Про що

Ален та Діана вже понад 30 років прожили у шлюбі. Їхній син Мало саме поїхав на навчання до Японії, тож кращого часу, аби насолодитися одне одним, в них давно не було. Ален помічає, що дружина не поділяє його ентузіазму щодо перспектив проводити більше часу разом. Вона давно розчарувалась у стосунках, до того ж нудиться на нецікавій роботі. Подружжя вирішило розійтися. Діана швидко завела нові стосунки з молодшим колегою Стефаном. Однак не все в них складається так, як уявляла Діана. Тим часом Ален, який не планував шукати собі когось, дуже швидко й легко будує взаємини з різними жінками.

Смак свободи

Прем'єра: 7 березня.

Жанр: сімейний, фентезі. 

У головних ролях: Ірина Кудяшова, Ірма Вітовська, Костянтин Темляк, Томаш Собчак, Тетяна Малкова, Римма Зюбіна, Віктор Стороженко та інші.

Тривалість: 1 год. 57 хв.

Про що

У невеличкому містечку, де виросла Варя, немає, на жаль, поціновувачів високої кухні. Тож усі старання дівчини вразити неймовірним поєднанням смаків нікому не були потрібні. Розчарована тим, що ніхто не оцінив її прагнень, Варя їде до Львова, сподіваючись стати кухарем у вишуканому ресторані. Шлях до успіху був би набагато складнішим, якби не випадкова знахідка. Дівчині потрапляє до рук книга, написана майже сто років тому Ольгою Франко.

І все ж Лоранс

Прем'єра: 14 березня.

Жанр: мелодрама. 

У головних ролях: Мельвіль Пупо, Сюзанн Клеман, Наталі Бай, Монія Шокрі, Енн Дорваль та інші.

Тривалість: 2 год. 48 хв.

Про що

Лоранс — учитель старшої школи та письменник, який шалено закоханий у свою дівчину Фред. Їхнє радісне життя перевертається з ніг на голову, коли Лоранс зізнається про свою транссексуальність і намір жити як жінка. Фред обіцяє підтримувати партнера під час його переходу, але новий спосіб життя пари суперечить поглядам друзів, родини та суспільства в цілому.

Я – капітан

Прем'єра: 14 березня.

Жанр: драма. 

У головних ролях: Сейду Сарр, Мустафа Фалль, Ісака Савадого, Ішем Якубі, Мамаду Сані та інші.

Тривалість: 2 год. 1 хв.

Про що

Сага про двох підлітків, які мріють стати зірками репу в Європі та прагнуть потрапити на MTV. Зібравши необхідну суму грошей, вони втікають з дому та вирушають у далеку та небезпечну подорож, яка зриває рожеві окуляри і показує хлопцям світ таким, який він є насправді: брудний, жорстокий, злий та несправедливий. І щоб вижити та змінити щось на краще, треба не заплющувати очі, а діяти!

Заручники острова

Прем'єра: 14 березня.

Жанр: трилер, драма. 

У головних ролях: Жиль Лелюш, Мелані Тьєррі та інші.

Тривалість: 1 год. 51 хв.

Про що

Відчувши напруженість у стосунках, Бен та Лора вирішують перезавантажитись. Пара вирушає у кругосвітню подорож на човні. Особливу цікавість у них викликає Патагонія. Аби помилуватися пейзажами, Бен та Лора незаплановано заходять на безлюдний острів. Через негоду вони змушені заночувати тут, а на ранок з’ясовують, що їхній човен зник. Невідомо, як довго вони мають тут прожити, перш ніж хтось почне їх шукати.

Проклята Діва

Прем'єра: 21 березня.

Жанр: трилер, жахи. 

У головних ролях: Сідні Свіні, Сімона Табаско, Альваро Морте, Бенедетта Поркаролі, Джорджо Коланджелі, Джамп'єро Джудіка та інші.

Тривалість: 1 год. 30 хв.

Про що

Католицький жіночий монастир посеред райських краєвидів сільської Італії зустрічає нову черницю. Сесилія вірить щиро та віддано і приїхала сюди з Америки, аби присвятити своє життя служінню Богу. З перших же днів перебування в обителі Сесилія помічає купу дивних та тривожних дрібничок. З кожним днем її самопочуття погіршується, і невдовзі вона дізнається, що вагітна. Хтось ставиться до цього ворожо, хтось із захопленням. Вагітність стає випробуванням для жінки. Ось тільки не зрозуміло, хто ж її випробовує – Бог, диявол чи існує третя сила, яка забажала розважитися таким чином.

Романтик

Прем'єра: 21 березня.

Жанр: комедія. 

У головних ролях: Алекс Лютц, Гольшифтех Фарахані, Олів'є Шанто, Люсі Дебе, Сліман Дазі та інші.

Тривалість: 1 год. 38 хв.

Про що

Колись Сезар та Саломе були щасливою закоханою парою. Життя радувало своєю безтурботністю. В особливому захваті від відсутності будь-якої відповідальності був Сезар. Тож коли стосунки почали ставати серйознішими, він зник. Минуло три роки. Чоловік так само цінує те, що він не обтяжений жодними атрибутами дорослого життя – ані роботою, ані стосунками. Однак він досі кохає Саломе, тож вирішив поновити стосунки. Поки Сезар шукав яскравіших вражень, Саломе виховувала їхню спільну доньку, про яку Сезар навіть не здогадувався. Дівчинці вже три роки. Тепер для щастя чоловіку належить підкорити серце одразу двох красунь.

Зелений кордон

Прем'єра: 21 березня.

Жанр: драма. 

У головних ролях: Мая Осташевська, Джалал Альтавіль, Томаш Влосок, Бехі Джанаті Атай, Мохамад Аль Раші, Далія Наус та інші.

Тривалість: 2 год. 27 хв.

Про що

Небезпечними болотистими лісами, що складають так званий "зелений кордон" між Білоруссю і Польщею, біженці з Близького Сходу й Африки намагаються дістатися до Європейського Союзу. Білоруська пропаганда заманює мігрантів до кордону та обіцяє легкий прохід до ЄС. У цій прихованій війні переплітаються життя новоспеченої активістки Юлії, молодого прикордонника Яна та сім'ї сирійських біженців.

Ґодзілла та Конґ: Нова імперія

Прем'єра: 28 березня.

Жанр: фантастика, пригоди, бойовик. 

У головних ролях: Ребекка Голл, Браян Тайрі Генрі, Ден Стівенс, Келі Готтл, Алекс Фернс, Фала Чен та інші.

Тривалість: 1 год. 55 хв.

Про що

Світ здригнувся від несподіваного відкриття. Виявляється, у надрах землі завжди існувала величезна нестримна сила, здатна знищити все, що трапиться на шляху. Давні вороги Ґодзілла та Конґ не готові до примирення, однак перед лицем загрози, яка може знищити їх та увесь світ, вони змушені будуть об’єднатися. Жодні зусилля людей не здатні вплинути на могутню силу, що прокинулася.

Памʼять любові

Прем'єра: 28 березня.

Жанр: драма. 

У головних ролях: Джессіка Честейн, Пітер Сарсґаард та інші.

Тривалість: 1 год. 40 хв.

Про що

Сильвія проживає детально сплановане рутинне життя. Водночас Сол постійно втрапляє в дивні ситуації, бо забуває те, що з ним сталося буквально кілька годин тому. Їхня зустріч розпочалася з дивного непорозуміння, але цей випадок зближує обох і змушує замислитись, що не такі вже вони й незнайомці.

Велетні Ла-Манчі

Прем'єра: 28 березня.

Жанр: анімація, пригоди, сімейний. 

Тривалість: 1 год. 25 хв.

Про що

Це могли б бути безтурботні канікули, проведені посеред залитих сонцем пейзажів Ла-Манчі. Однак для 11-річного Альфонсо, який вважає себе нащадком славетного Дона Кіхота, це було б занадто нудно. Разом з трьома кроликами – своїми уявними друзями – він завжди знаходить якісь пригоди. Вони багато співають та ганяють околицями міста. Боротьба шляхетного лицаря із вітром – давня розвага мешканців цих країв. Альфонсо та його кролі потоваришують з Вікторією та Панчо, аби разом врятувати своє містечко від великої біди. На регіон, де вони проживають, насувається небачений до того шторм. Порятунок рідного краю залежить виключно від мужності маленьких сміливців.

Небезпечна гра

Прем'єра: 28 березня.

Жанр: детектив, трилер, драма. 

У головних ролях: Гійом Кане, Іван Атталь, Марі-Жозе Кроз, Віктор Бельмондо, Альма Ходоровскі та інші.

Тривалість: 1 год. 25 хв.

Про що

Матьє всім завдячує своєму другові Вінсенту: будинком, роботою і навіть порятунком життя десять років тому. Разом із друзями вони утворюють нерозлучну четвірку і живуть безхмарним життям на Лазурному березі. Але вірність Матьє піддається випробуванню, коли він дізнається, що Вінсент зраджує свою дружину. Коли коханку Вінсента знаходять мертвою, підозра падає на  обидві пари, а за нею тягнеться шлейф боягузтва, брехні та провини.

Лишайся онлайн

Прем'єра: 28 березня.

Жанр: гостросюжетна драма, детектив, українське. 

У головних ролях: Єлизавета Зайцева, Олександр Рудинський, Гордій Дзюбинський, Роман Лях, Олександр Ярема, Олеся Жураківська та інші.

Тривалість: 1 год. 50 хв.

Про що

У перші дні повномасштабного вторгнення Каті випадково потрапляє до рук чужий ноутбук. Спроби знайти власника дають несподіваний результат. Оскільки дівчина не вийшла з облікових записів власника, вона має змогу спілкуватися від його імені. Катя приймає відеодзвінок від 8-річного Сави. Хлопчик впевнений, що телефонує тату, і не знає, де поділися його батьки. Катя вирішує допомогти дитині. В умовах боїв, які ведуться у Бучі, а саме звідти родина хлопчика, з’ясувати де ж вони, не так легко, як хотілося б. Катя просить про допомогу своїх знайомих, які воюють.