Зміст:
  1. Схожа – Знову
  2. éllia – Місто 
  3. левко – Стоп наркотик
  4. загублена лолі – Весна
  5. ОТРУТА – Океан слів
  6. Сусіди стерплять – З найглибших кутків
  7. Pilikayu – Запізніла реклама їжі Травня

Перший тиждень березня приніс 300 пісень. Зокрема, така активність зумовлена 8 Березням, яке припало саме на п’ятницю, релізний день тижня.

У цьому випуску поговоримо про початок нового етапу творчості від Схожа, емокор про місто від éllia та заклик до відмови від речовин, що спричиняють залежність, від левко.

Схожа – Знову

Жанр релізу: інді-поп.

Дата релізу: 08.03.2024

Більш електронне звучання пісні надає нових сенсових та ліричних відтінків. Для Схожа сингл є новим кроком та завершенням акустичної творчості виконавиці. "Знову" передає ту сутність кохання, коли прагнеш повертатися до тієї самої людини знову і знову без вагань та перерв.

éllia – Місто 

Жанр релізу: емокор, хардкор панк.

Дата релізу: 08.03.2024.

éllia продовжує експериментувати зі своїм звучанням та обережно творити синглово. Цього разу у центрі пісні опиниться "Місто" – образний персонаж, що неабияк впливає на загальне самопочуття людини.

Під натхненням емо-музики нульових гурт продовжує поєднувати ліричні та спокійні куплети з різкими кульмінативним приспівом. Він і розкриває пісню у кінці та не залишає слухача у спокої.

левко – Стоп наркотик

Жанр релізу: інді-рок, альтернативний рок.

Дата релізу: 08.03.2024.

Після релізу двох повноформатників барабанник гурту "Пацюк та Сонячні Котики" продовжує творити синглами.

У новій пісні "Стоп наркотик" левко не просто нагадує про небезпеку, яку несуть рекреаційні наркотики, а й паралельно критикує технокультуру. Інді-рокова проповідь доповнена брейкбітовим ритмом, що надав синглу певної жвавості та самобутності.

загублена лолі – Весна

Жанр релізу: постпанк, альтернативний рок.

Дата релізу: 08.03.2024.

"загублена лолі" продовжує експериментувати зі своїм звучанням. У синглі "Весна", що є прямим продовженням релізу "Птах", відчувається меланхолійний постпанк про ностальгію по колишній весні. Хоча лірична героїня і розуміє те, що це були важкі часи, проте розуміє: сліпа довіра краще об’ємної тиші.

ОТРУТА – Океан слів

Жанр релізу: інді-рок, поп-рок, альтернативний рок.

Дата релізу: 08.03.2024

Гурт "ОТРУТА" пережив важкий та вкрай неприємний досвід, пов’язаний з внутрішніми конфліктами усередині команди. Мініальбом "Океан слів" є доказом того, що гурт зміг витримати важкі зміни та видати свій дебютний повноформатник.

Сусіди стерплять – З найглибших кутків

Жанр релізу: поп-панк.

Дата релізу: 08.03.2024.

Миколаївський поп-панк гурт "Сусіди стерплять" вирішив підсумувати свою творчість за цей рік, видавши альбом "З найглибших кутків". У нехронологічному порядку слухач може ознайомитися та відчути своєрідну та епізодично відверту тематику пісень.

Де-факто з нового повноформатник приніс лише пісню "Сон це маленька смерть" та її уповільнену версію.  За цей рік це та пісня гурту, яка не балансує між гумором з іронією та журбливою історією. Вона і вражає своєю щирістю: ліричному герою сниться колишня кохана дівчина, яка й досі ще живе для нього.

Pilikayu – Запізніла реклама їжі Травня

Жанр релізу: авант-поп, лоу-фай.

Дата релізу: 08.03.2024.

Проєкт Pilikayu встиг зацікавити релізом "Музика для забування снів". Вже тоді прослідковується прагнення мультиінструменталіста не бути  відданим конкретному жанру, а межувати у декількох відразу.

У триптиху "Запізніла реклама їжі Травня" виконавець вирішив записати автентичну рекламу трьох позицій наявного закладу, щоб за 3 хвилини презентувати 3 легендарні веганські страви. Кожен трек, як і позиція, увібрав власний стиль виконання.

<iframe src="https://open.spotify.com/embed/album/7cOiPwXm1gHLrUOxJd4RKa?utm_source=generator" width="100%" height="152" frameBorder="0" allowfullscreen="" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; fullscreen; picture-in-picture" loading="lazy"></iframe>