"Чекай мене, коли все це мине". Гурт "Антитіла" та Ed Sheeran випустили спільну пісню
Фото: Facebook сторінка Antytila / Антитіла

Прем'єра пісні та кліпу відбулася сьогодні, 2 травня.

Трек "2Step" складається з двох частин: англо- та україномовної. За словами лідера гурту "Антитіла" Тараса Тополі, українська лірика – це його особиста історія першого дня війни.

"Сирени обірвали не лише наш з Оленою [дружина Тараса Тополі – співачка Alyosha] сон, але й сон мільйонів українців того дня. У мирне життя увірвалася війна, яка триває місяцями, герої ми в ній, і ми в ній шоураннер…", – пише співак на своїй сторінці у Facebook.

Відео: Youtube-канал "АНТИТІЛА"

Пропозицію записати спільну пісню з британським виконавцем Тополя називає ще одним виявом підтримки з боку народу Великої Британії. 

"Антитіла виконували свою роботу як солдати, нам було нелегко створювати та записувати українські тексти та вокал у студії. Окрім того, під окупацією була студія Bobina Records, де ми зазвичай записували власні пісні. Але завдяки Максиму Сиволапу, нашому другу та незмінному співавтору й аранжувальнику багатьох пісень, ми зробили свою справу", – розповідає Тополя на офіційній сторінці гурту у Instagram.

Також гурт зазначив, що кліп присвячений українському режисеру Дмитру Маніфесту, який пішов з життя дуже рано. Режисером та продюсером кліпу став Дмитро Шмурак – близький друг режисера.

Читайте також: Don't Fuck with Ukraine. Макс Барських присвятив нову пісню ЗСУ: англійською і без цензури