Героїня серіалу "Секс і місто" у сиквелі вдягнута в піжаму від українського бренду

Головна героїня серіалу "Секс і місто" Шарлота у мінісеріалі "І просто так" (And Just Like That...) з’явилася в одній зі сцен у піжамі від українського бренду Sleeper. Кадр розмістити в інстаграм-профілі серіалу, присвяченому костюмам героїнь.

На ньому героїня Крістін Девіс розмовляє в ліжку з її чоловіком Гаррі Голденблатом (Еван Хендлер). Шарлотта вдягнена у піжамний комплект Party Pj Set з бахромою з пір'я.

Героїня серіалу "Секс і місто" у сиквелі вдягнута в піжаму від українського бренду
Скриншот з інстаграм-профілю andjustlikethatcostumes

За темою: Скандал з "Емілі в Парижі-2": показали українку, яка краде сумочку. Реакція соцмереж

Героїня серіалу "Секс і місто" у сиквелі вдягнута в піжаму від українського бренду
Фото: he-sleeper.com

Бренд Sleeper заснували 2014 року дві колишні fashion-редакторки Катя Зубарєва та Ася Вареца.

"Це більше, ніж круто!", – відреагували представники бренду на такий сюрприз.

Прем’єра серіалу відбулася 9 грудня.

Події серіалу відбуваються через 20 років після оригінального шоу. Наразі вже відомо, що у серіалі будуть героїні з колишнього складу: Керрі Бредшоу (Сара Джессіка Паркер), Шарлотта Йорк (Крістін Девіс) та Міранда Гоббс (Синтія Ніксон).

Кім Кетролл у ролі Саманти Джонс не буде. Натомість з’являться дві нові героїні, які за інформацією DailyMail, будуть азійкою та афроамериканкою. Хто саме зіграє нові ролі – невідомо.

Довідково: Серіал "Секс у великому місті" 1997 року створив продюсер Даррен Стар на основі однойменної книги Кендіс Бушнелл. Серіал вийшов на каналі HBO у 1998 році та тривав шість сезонів – до 2004 року. У 2008 і 2010 роках у продовження серіалу зняли два повнометражні фільми.

Підписуйтесь на LIGA.Life в Facebook: тільки корисна інформація для українських родин