Гурт Go_A отримав друге місце за найкращий виступ на фестивалі у Нідерландах: відео
Скриншот з відео

Український гурт Go_A виступив на одному з найбільших європейських музичних фестивалів Pinkpop, що проводиться у Нідерландах, та отримав друге місце за найкращий виступ.

Рейтинг виступів опублікувало музичне видання 3voor12, що діє за підтримки нідерландського суспільного мовника VPRO й висвітлює Pinkpop. Перше місце у рейтингу посів Queens of the Stone Age, а п'яте — Роббі Вільямс.

Видання назвало Катерину Павленко "суперінтригуючою фронтвумен". "Така собі Мортісія Аддамс з прямим чорним волоссям і червоними окулярами, з-під яких вона весь час дивиться, а ще у неї влучний голос", — йдеться у повідомлені.

Разом з Павленко виступав Ігор Діденчук з Kalush Orchestra, він грав на сопілці.

"Звісно, виступ мав емоційний заряд, який є у кожного українського артиста. "Росія — держава-терорист!" — скандувала Катерина. Ще до масштабного вторгнення в країну Go_A привертали увагу до української історії та культури", — написали 3voor12.

Go_A завершував свій годинний виступ піснею "Shum". За словами нідерландських журналістів, за ці останні чотири хвилини люди утворили хороводи, гучно підспівували та активно танцювали.