Зміст:
  1. Прем'єра кліпу MONATIK – C.O.В.A?
  2. Матч збірної України проти збірної Франції
  3. Океан Ельзи & Один в каное – "Місто весни"
  4. Історія s1mple
  5. Товариський матч Чехія-Україна
  6. Повернення "Танці із зірками"
  7. KALUCH & Христина Соловій – "Таксі"

Прем'єри музичних кліпів українських виконавців, перший випуск танцювального шоу та матчі збірної – таким був "пошуковий" тиждень українців. Саме ці теми потрапили в тренди в Ютубі.

LIGA.Life зібрала 7 відео українського контенту, які за ці 7 днів стали найпопулярнішими за переглядами.

Прем'єра кліпу MONATIK – C.O.В.A?

MONATIK презентував кліп на пісню "C.O.В.A?". Замість звичних для артиста танцювальних відео бачимо тривимірну комп’ютерну анімацію.

У відео моделюють різні фігури, які відсилають до творчості MONATIK. Сам співак зазначає: "Велика сила людини й стати сильнішим від усього цього – головний ідейний шлях пісні. Вона викликана емоціями розчарування. Такі пісні теж потрібні, щоб закарбувати, запам’ятати й ставати сильнішим. Щоразу, прослуховуючи її в разі потреби".

За два дні кліп зібрав вже понад 1 млн 120 тисяч переглядів.

Матч збірної України проти збірної Франції

Матч п'ятого туру у рамках відбору до Чемпіонату світу 2022 року між Україною та Францією завершився нічиєю – 1:1. Огляд ігри за тиждень передивилося 862 000 людей.

MONATIK, Океан Ельзи, футбол, Танці з зірками – що у трендах Youtube цього тижня в Україні
Фото: УАФ

Огляд матчу можна подивитися за посиланням. 

Океан Ельзи & Один в каное – "Місто весни"

Якщо сумуєте за прогулянками Львовом, цей кліп – для вас.

Але обережно, після кадрів знайомих вуличок можете захотіти філіжанку львівської кави.

"Місто весни" – перша композиція Святослава Вакарчука, яку він написав про Львів. За його словами: "Зараз у моєму житті той час, коли через різні обставини я по-іншому усвідомив значення рідного Львова для мене. Коли ставлення до міста через роки викристалізувалось у тиху, але вічну любов".

Музичну колаборацію з гуртом "Один в каное" вже подивилися 668 000 людей.

Історія s1mple

Документальний фільм про професійного українського кіберспортсмена Олександра Костилєва, більше відомого як s1mple, уже набрав 516 000 переглядів.

За спиною українця – 15 перемог на важливих міжнародних турнірах, звання найкращого в світі, а попереду реалізація мрії, до якої крокує вже не перший рік – виграти Major.

Нагадаємо, що у серпні Костилєва потрапив у скандал. Під час одного зі своїх стримів, які він проводив близько року тому, у відповідь на запитання сказав, що Крим російський.

Після звернень активістів до нього Костилєв заявив, що він за цілісність України та пишається тим, що українець. А в стрімі неправильно зрозумів питання, бо думав, що мова йде, які зараз закони діють в Криму.

"Свого часу я пішов від американського клубу Liquid, щоб повернутися до України та продовжити свою кар'єру тут", – каже Костилєв.

Товариський матч Чехія-Україна

Чергова нічия збірної України перед керівництвом Олександра Петракова, але вже проти Чехії, зібрала 437 000 переглядів.

MONATIK, Океан Ельзи, футбол, Танці з зірками – що у трендах Youtube цього тижня в Україні
Фото: УАФ

Відео можете передивитися тут. 

Повернення "Танці із зірками"

Актори, музиканти та спортсмени вийшли на паркет, щоб боротися за звання найкращого танцівника – це новий сезон "Танці із зірками". Уже в перший тиждень його подивилося 449 000 людей в Youtube і це враховуючи, що в першому випуску жодна з пар не покидає шоу.

KALUCH & Христина Соловій – "Таксі"

Співачка Христина Соловій і реп-гурт Kalush випустили спільну пісню і кліп "Таксі", який вже має 275 000 переглядів.

Не завжди стосунки закінчуються хеппіендом, а коли з'являється бажання розійтися, а потім і рішення, що вже досить, пари стикаються із новим випробуванням – відпустити один одного.

Лідер гурту KALUSH про трек: "Ця пісня – історія, яка заставляє переживати слухача. Історія, яка зачіпає навіть тих, кому вона чужа. Історія, яка була в кожного з нас".

 

Підписуйтесь на LIGA.Life в Facebook: тільки корисна інформація для українських родин