Мультфільм від Pixar "Стихії" покажуть на закритті Каннського кінофестивалю — трейлер
Кадр з мультфільму "Стихії"

Мультфільм від студії Pixar Animation "Стихії" була анонсована як фільм закриття 76-го Каннського кінофестивалю, який триватиме з 16 до 27 травня, пише Deadline.

Фільм буде представлено поза конкурсом 27 травня, перш ніж він вийде в кінотеатрах 16 червня.

"Стихії" — четверта повнометражна стрічка студії Pixar Animation Studios, яку буде представлено в офіційній секції, після "Вгору", "Думками навиворіт" і "Душа".

Історія мультфільму відбувається у світі стихійного міста, де герої, що представляють елементи вогню, води, землі та повітря, живуть пліч-о-пліч у гармонії. Головними ж героями стануть хлопець-вода Плин та дівчина-вогонь Теплинка, які, попри свої відмінності, мають багато спільного.

Озвучувати головних героїв буде Лія Льюїс (Теплинка) і Мамуда Аті (Плин).

Режисером стрічки став Боб Пітерсон, відомий завдяки мультикам "У пошуках Немо", "Вперед і вгору", "Корпорація Монстрів" та іншим.

Як було оголошено раніше, 16 травня фестиваль відкриє фільм "Фаворитка" французької актриси та режисерки Майвенн Ле Беско, у якому Джонні Депп вперше за три роки з’явиться на великому екрані.

До програми 76-ї кіноподії увійдуть: остання стрічка Мартіна Скорсезе "Вбивці квіткового місяця" з Леонардо Ді Капріо та Робертом Де Ніро в головних ролях, а також "Індіана Джонс і реліквія долі" Джеймса Менголда.