Новий фільм з Кевіном Спейсі може вийти у кінопрокат до кінця цього року
Фото: Reuters

Фільм "Контроль" з Кевіном Спейсі може вийти у кінотеатри до кінця 2023 року, після того, як з актора зняли звинувачення у сексуальному насильстві, повідомляє Independent.

У листопаді 2022 року стало відомо, що Кевін Спейсі отримав роль у британському інді-фільмі "Контроль". Ще до оголошення судового вироку представник дистриб'юторської компанії TriCoast Worldwide заявив: "Ми дуже добре підготувалися до очевидної можливості того, що ці неправдиві звинувачення спростують, тому маємо вже багато охочих покупців у США та Великій Британії".

"Ми хотіли б, щоб фільм був у кінотеатрах у грудні", — пояснює Страт Гамільтон, генеральний директор компанії TriCoast Worldwide, яка репрезентує фільм, додаючи, що наразі тривають "серйозні переговори" з покупцями у США та Великій Британії.

У фільмі "Контроль", написаному та зрежисованому Джином Фоллезом, розповідається про те, як британська міністерка закрутила роман з прем'єр-міністром. Жінку раптово викрадають на її самокерованому автомобілі, і фільм набирає обертів.

Кевін Спейсі не з'явиться візуально у фільмі — він грає лиходія, що викрадає автівку міністерки. Його партія, повністю вокальна, була записана в Лондоні в грудні минулого року лише через кілька тижнів після того, як його звинуватили в сексуальних злочинах, за які судили цього місяця.

Ще до завершення судового розгляду, фільмом вже зацікавилися дистриб'ютори з країн, де "питання соціальних медіа та культурні війни не є головними". За словами Гамільтона, за кілька місяців до судового вироку, "Контроль" був проданий у Німеччині, на Ближньому Сході, Латинській Америці й Кореї.

Суд присяжних у Лондоні визнав невинним американського актора Кевіна Спейсі у справі про сексуальне насильство щодо чотирьох чоловіків. Голлівудського актора звинувачували за дев'ятьма пунктами. Протягом всіх судових розглядів американський актор заперечував усі звинувачення, називаючи їх "божевіллям" і "ударом у спину".