Прем'єра анімаційного фентезі "Мавка. Лісова пісня" відбудеться у грудні 2022 року
Фото: студія Animagrad

Вийшов трейлер анімаційного фентезі "Мавка. Лісова пісня".

За сюжетом, ліс, де повно загадкових істот, є під надійним захистом Мавки. Дівчинки, яка ніколи не дозволить знищити бодай одне дерево у її царстві. Тим часом сільський хлопець Лукаш отримує завдання – знайти в лісі дерево з конкретним візерунком на листі. Коли Мавка почула чарівну мелодію, яку награвав Лукаш на сопілці, то закохалася у хлопця. Але чи зможуть вони бути разом, якщо він має знищити її ліс, а вона пообіцяли його завжди захищати?

Анімаційні герої уже заговорили голосами Артема Пивоварова, Олени Кравець, Юлії Саніної та DZIDZIO. Але творці не повідомляють, хто подарує свій голос Мавці.

Проєкт нового мультфільму було представлено 2015 року. А прем’єра запланована на 29 грудня 2022 року.

Права на показ стрічки були продані у Польщу (Monolith Films), Чехію та Словаччину (Cinemart), Естонію, Латвію і Литву (ACME Film), Португалію (Cinemundo), Німеччину, Румунію, Угорщину, Болгарію (Vertical), Сербію, Хорватію, Словенію, Македонію, Боснію і Герцеговину та Чорногорію (Blitz).

В основі анімаційного фентезі "Мавка. Лісова пісня" – твір Лесі Українки. Віршована п'єса у трьох діях "Лісова пісня" написана 1911 року, а вперше поставлена 1918-го на сцені Київського драматичного театру.

Підписуйтесь на LIGA.Life в Facebook: тільки корисна інформація для українських родин