"Сила собаки" з Камбербетчем та "Лебедина пісня" з Магершалою  – трейлери тижня
Кадр з фільму "Сила собаки"

Liga.Life зібрала головні трейлери за тиждень і нагадує вам про них, аби ви нічого не пропустили.

Чим здивував цей тиждень?

"Рука бога"

Неаполь. 1980-ті роки. Підлітку Фабієтто Скізе доведеться пройти тяготи дорослішання, що чергуються зі швидкоплинними радощами у вигляді приїзду до місцевої команди футболіста Дієго Марадони. Це його "рукою Бога" було забито гол у чвертьфінальному матчі Чемпіонату світу 1986 проти збірної Англії. У трейлері Фабієтто щиро святкує цей м'яч аргентинця разом з іншими місцевими мешканцями.

Фільм можна буде подивитися 15 листопада на Netflix.

"Лебедина пісня"

Кемерон дізнається, що він хворий на рак. Щоб не засмучувати дружину, він погоджується на творення свого клону. Проте він не здогадується, що останні місяці свого життя будуть настільки важкими для нього і родини.

Реліз на Apple TV+ відбудеться 17 листопада. 

"Мисливці на привидів: з того світу"

Мати-одиначка з двома дітьми-підлітками успадкували старий занедбаний будинок. Родина переїздить до старої ферми в Оклахомі саме у той час, коли у районі починається надзвичайна активність паранормальних сил. Діти намагаються дізнатися більше про дідуся, від якого успадкували ферму та знаходять автомобіль, який належав видатним мисливцям на привидів. Тепер вони мають ліквідувати паранормальні сили та розібратися з усією технікою, яка кілька десятків років тому уже рятувала світ. Адже все місто заполонили привиди, яких не бачили близько 30 років.

Прем’єра фільму – 18 листопада.

"Сила собаки"

Два брати – Філ та Джордж Бербенк – власники найбільшого ранчо в Монтані. Але Джордж одружується з вдовою Роуз і вона переїжджає до братів на ранчо. Філ відчуває, що його зрадили, і починає війну проти вдови та її сина. Але коли в його житті з'являється кохання, усі злі речі "повертаються"…

Прем’єра фільму запланована на 5 грудня на Netflix.

"І просто так"

Минуло 20 років. Їм вже по 50 років, а вони знову разом. Стримінговий сервіс HBO МАХ показав перший трейлер продовження серіалу "Секс і місто" – "І просто так", де знову в центрі уваги жіноча дружба Керрі Бредшоу (Сара Джессіка Паркер), Шарлотта Йорк (Крістін Девіс) та Міранда Гоббс (Сінтія Ніксон), а також їхнє вміння боротися з будь-якою перепоною.

Прем'єра серіалу запланована на 9 грудня. Цього дня в ефір стримінгового сервісу HBO MAX вийде одразу дві серії, а далі – щотижня можна буде подивитися по одній. Загалом – 10 серій.

"Rebelge"

"Бунтівники" повертаються. Щоправда, замість улюблених у 2000-х героїв – Мії, Маріси, Пабло та Мануеля – тепер співатимуть та підкорюватимуть музичний світ нові обличчя.

У серіалі Netflix підлітки з багатих та бідних родин, яких об'єднує навчання у приватній школі та любов до музики, боротимуться за звання найкращих у співочому конкурсі Батл Банд.

Прем'єру заплановано на 5 січня 2022 року.

"Снікерела"

Сучасна версія казки про Попелюшку, але цього разу головний герой – підліток Ел. Він працює у взуттєвому магазині матері, яка померла, і мріє стати дизайнером кросівок. У нього з’являється шанс проявити себе – він знайомиться із донькою легенди NBA Даріуса Кінга, яка також любить яскраві кросівки.

Прем’єра запланована на лютий 2022-го.

Підписуйтесь на LIGA.Life в Facebook: тільки корисна інформація для українських родин