Український кіт Степан став улюбленцем Брітні Спірс та її фанатів
Фото: @loveyoustepan

Американська співачка Брітні Спірс розповсюдила фотографію харківського кота Степана на своїй сторінці в Instagram. Публікація вже зібрала майже 1,2 млн лайків.

"Якщо від мене час від часу не буде нічого чутно, зможете мене десь зловити із цим котом!" – підписала співачка публікацію, присвячену зйомці фільму "The Idol".

Український кіт Степан став улюбленцем Брітні Спірс та її фанатів
Фото: @britneyspears

За темою: Як просувати особистий бред і заробляти в соцмережах: радить інтернет-маркетолог

Український кіт Степан відомий у ТікТок. Його відео збирають мільйони переглядів. Майже на всіх відео кіт дивує своєю байдужістю та спокоєм.

За словами господарки Степана Анни публікація Брітні Спірс стала несподіванкою, після якої на кота підписалися 13-15 тисяч людей з усього світу.

"В шоці вже добу. Якась така гордість, не знаю... Я на неї підписана. Вона вранці виклала цей пост. Я відкрила інстаграм і одразу – вона і фото наше", – цитує господарку Суспільне.

Раніше у своїх соцмережах на харківського кота звертали увагу модель Хейлі Бібер та акторка Діана Крюгер. 

Раніше суд у Лос-Анджелесі остаточно відсторонив батька співачки Брітні Спірс від опікунства над нею. 

Контроль за фінансами співачки було тимчасово передано професійному аудитору. На цьому наполягали сама Брітні Спірс та її адвокат Меттью Розенгарт ще у вересні.

Найближчі слухання призначені на 8 грудня 2021 і 19 січня 2022 року. Сторони зустрінуться в суді, щоб врегулювати фінансові питання.

Підписуйтесь на LIGA.Life в Facebook: тільки корисна інформація для українських родин