Бред Пітт зніме фільм про Формулу 1 – зйомки відбуватимуться під час справжніх перегонів
Фото: ESPN F1 / Instagram

Бред Пітт зніме фільм "Apex" про Формулу 1. Зйомки відбудуться цими вихідними під час Гран-прі Великої Британії на автодромі "Сільверстоун", повідомляє The Hollywood Reporter.

Читайте нас в Telegram: головні новини коротко

Режисером фільму стане Джозеф Косінскі, сценаристом — Ерен Крюгер, а продюсером — Джеррі Брукхаймер. Усі троє також працювали разом над фільмом "Топ Ґан: Меверік".

В "Apex" буде багато практичних ефектів. Виданню Collider режисер зазначив, що після "Маверіка" дуже полюбив практичні трюки, які знімаються на камеру.

"Глядачі настільки звикли до комп'ютерної графіки, що справжні трюки їм видаються вже чимось новаторським. Саме такий підхід буде у цьому фільмі. Ми зніматимемо справжні перегони та реальні машини. Це великий виклик, але дуже захопливо", — розповідав Косінскі.

У рамках зйомок "Apex" на Гран-прі знімальна команда матиме власний pit wall і місце в паддоку, а також приватний час для зйомок між офіційними сесіями.

Історія фільму розповідатиме про літнього гонщика на пенсії, якого повернуть на трек для останнього заїзду, щоб допомогти водію-початківцю досягти успіху на змаганнях. Зірка популярного серіалу "Снігопад" Демсон Ідріс зіграє молодого гонщика, а Бред Пітт — тренера.

До акторського складу також доєднаються: Тобіас Меніз ("Корона") та номінантка на "Оскар" Керрі Кондон ("Банші з Інішеріна").

Наразі не відома дата релізу фільму "Apex". Спочатку стрічку випустять у кінотеатрах, а потім на стримінговій платформі Apple TV+.