Гурт "Ukie’z" випустив кліп з Юлією "Тайра" Паєвською й Андрієм "Видавець" Гончаруком
Кадр з кліпу 'Не віддавай своїх темряві'

Гурт "Ukie’z" презентував відеокліп до пісні "Не віддавай своїх темряві". У відео взяли участь Юлія "Тайра" Паєвська та Андрій "Видавець" Гончарук.

"Не віддавай своїх темряві" — пісня про почуття, які нині переживає кожна людина в країні. Про надію і розлуку, про біль і смерть, про борню Світла з Темрявою, про бойове братерство і, врешті-решт, — порятунок.

Режисером кліпу виступив Олександр Балтушев. Аранжування створено у співпраці із саундпродюсером і музикантом Артуром Данієляном aka Dan Alien.

Унікальним є акторський склад: легендарна Юлія Паєвська – позивний "Тайра" і знакова для української видавничої справи людина Андрій Гончарук – позивний Publisher, засновник видавництва "Люта Справа", а зараз — боєць НГУ.

За словами режисера кліпу, "Не віддавай своїх темряві" – це реконструкція української тисячолітньої історії в короткій формі й крізь призму сьогодення. "Прийнята реальність пекуча і болюча, ми переживаємо найскладніші роки, але й водночас священні, найвидатніші, найзапекліші. Поки горить вогонь – ми на боці світла", — додає він.