З Yakaboo Publishing звільнилася уся команда — причини, коментар від видавництва
Фото: Unsplash

З українського видавництва Yakaboo Publishing у повному складі звільнилася команда, повідомив у своєму Facebook письменник Євген Плясецький.

За його словами, звільнилися директорка Світлана Ліщина, відповідальні редакторки Юлія Панюхіна та Анастасія Бідонько, менеджерка прав і грантів Світлана Смілян, художня редакторка Анна Гаврилюк і технічна редакторка Наталія Коваль.

"Ми не були згодні з політикою компанії й пропонованим вектором розвитку. Нас демотивували порушення професійної етики та втручання в роботу редакції. Тому команда видавництва пішла повним складом. Тобто зараз там нові люди, формується геть новий колектив", — розповіла "Читомо" колишня старша редакторка Yakaboo Publishing Світлана Ліщина.

У коментарі LIGA.Life Yakaboo Publishing підтвердили звільнення працівників. Вони повідомили, що видавництво продовжує працювати та вже сформувало нову команду.

"Частина команди прийняла рішення змінити формат подальшої роботи з видавництвом. Наразі деякі співробітники продовжують співпрацювати з Yakaboo Publishing на аутсорсі. Водночас окремі члени команди вирішили розпочати роботу над іншими проєктами, залишивши роботу у видавництві — ми дійшли згоди по цьому питанню і поставились до їх рішення з розумінням", — зазначили Yakaboo Publishing.

Yakaboo Publishing — українське незалежне видавництво, яке заснували інтернет-книгарня Yakaboo.ua і видавчиня Оксана Форостина у 2016 році.