Klavdia Petrivna оголосила про другий концерт у Палаці Спорту
Кадр із кліпу на пісню "Барабан"

Анонімна виконавиця Klavdia Petrivna проведе ще один сольний концерт у Палаці спорту 31 серпня. На перший концерт, який пройде 30 серпня розкупили за першу годину понад 2000 квитків. Саме тому оголосили про проведення ще одного такого концерту наступного ж дня – 31 серпня.

На другий концерт залишилися квитки лише у першу фан-зону й сектори №1, 2, 7 та 8.

"Це неймовірно! Майже всі квитки на перший концерт Klavdia Petrivna 30.08.24 у київському Палаці спорту розлетілись за 9 днів! І через такий небувалий ажіотаж прийнято рішення про проведення другого концерту в Палаці спорту – наступного дня", – пишуть на Concert.ua.

Наживо пролунають треки від артистки, яка підкорила тисячі сердець шанувальників своїми феноменальними та іронічними синглами "Знайди мене" та "Імператори", меланхолійнішими піснями "Бережи мене" та "Я щаслива (Лікарі кажуть)", які посіли перші позиції в топчартах та стали хітами.

19 квітня Klavdia Petrivna спільно з Артемом Пивоваровим презентувала пісню "Барабан" на вірш поета-футуриста Ґео Шкурупія – це була перша поява Klavdia Petrivna на публіці.

Робота вже отримала мільйони прослуховувань і переглядів, піднялась на першу сходинку Найкращих 100 Україна в Apple Music, на третю – в Top 50 (Україна) в Spotify, на перше місце в трендах українських кліпів на YouTube.

  • Klavdia Petrivna — українська співачка, яка зберігає анонімність. Виконавиця змогла набрати швидкої популярності через TikTok. Її треки набирають мільйони прослуховувань на YouTube та стримінгових сервісах. На початку 2024 року Klavdia Petrivna очолила чарти українських радіостанцій із піснею "Знайди мене".