Netflix показав тизер п’ятого сезону серіалу "Дивні дива"
Кадр із серіалу "Дивні дива"

Netflix показав тизер п’ятого сезону серіалу "Дивні дива", який стане останньою главою історії про жителів американського міста Гокінз. Відео опублікували на YouTube-каналі серіалу. 

Долучайтесь до нас на Facebook та беріть участь в дискусіях

Закадровий ролик показує процес підготовки акторів і знімальної групи до роботи над новим сезоном. 

"Ми офіційно на півдорозі до завершення знімання п’ятого й останнього сезону серіалу "Дивні дива" від Netflix", — йдеться в описі до відео.

У тизері показали вже знайомих акторів попередніх сезонів, які беруть участь у зніманні продовження: Міллі Боббі Браун (Од), Фінна Вулфгарда (Майка Вілера), Гейтена Матараццо (Дастіна Хендерсона), Калеба Маклафліна (Лукаса Сінклера), Ноа Шнаппа (Вілла Баєрса), Седі Сінк (Макс Мейфілд) та інших. 

"Я починала, коли мені було 10. І зараз мені 20 років. Це дуже дивно", — поділилася враженнями Міллі Боббі Браун. 

Як відомо, вперше серіал "Дивні дива" від Метта і Росса Дафферів вийшов на Netflix у липні 2016 року та став одним із найпопулярніших на стримінговій платформі. Реліз четвертого сезону відбувся у травні 2022-го. Знімати продовження мали влітку 2023-го, але через страйки акторів і сценаристів їх довелося відкласти.

Тож офіційно виробництво п’ятого сезону розпочалося у січні 2024 року. Про це Netflix повідомив 8 січня. Наразі дата виходу останнього сезону достеменно невідома. Втім, очікується, що "Дивні дива 5" складатимуться з восьми епізодів і вийдуть на екрани у 2025 році.