Організатори Євробачення-2024 показали, як виглядає сцена пісенного конкурсу — фото
Фото: Peppe Andersson

25 квітня організатори 68-го пісенного конкурсу Євробачення-2024 презентували головну сцену шоу. Над її реалізацією працювали понад шість місяців. Про це повідомили на сайті конкурсу.

Фото: Peppe Andersson
Фото: Peppe Andersson

"Сцена "Мальме Арена" вже готова прийняти 37 артистів, які змагатимуться за перемогу на конкурсі цього року. Артисти вже прибудуть на репетиції Євробачення вранці 27 квітня", – пишуть організатори.

На сцені шоу розмістили рухомі світлодіодні об’єкти, щоб створити захопливу картинку для глядачів. Мальме Арена має форму хреста, завдяки чому вболівальники зможуть споглядати її з різних боків. Всередину вмонтували понад 2000 освітлювальних приладів та світлодіодних кубів, які підсвічують підлогу.

На трьох концертах у Мальме працюватиме команда сценічного менеджменту з 6 осіб та додаткова знімальна група з 36 осіб.

"У них буде всього 55 секунд, щоб ідеально підготувати сцену для кожної з 37 пісень", – зазначають на сайті конкурсу.

Дизайнер сцени Флоріан Відер з нетерпінням чекає початку конкурсу:

"Я дуже радий знову стати частиною сім'ї Євробачення! Створення шоу — це командна робота, і я пишаюся тим, що є частиною колективу професіоналів. Ми всі маємо однакове бачення того, яким має бути це шоу і як вивести Євробачення на новий рівень".

Два півфінали 68-го пісенного конкурсу Євробачення-2024 пройдуть 7 та 9 травня у Швеції в Мальме. Грандфінал відбудеться 11 травня.

  • Нагадаємо, ведучими 68-го пісенного конкурсу Євробачення-2024 у шведському Мальме стануть телеведуча Петра Меде, яка вже втретє вестиме шоу, та голлівудська акторка Малін Акерман.
  • За результатами жеребкування представниці від України alyona alyona та Jerry Heil виступлять у першому півфіналі Євробачення-2024 під номером 5.