Селена Гомес зіграє володарку 11 премій "Ґреммі" Лінду Ронстадт у новому байопіку
Фото: Nina Prommer / EPA

Попспівачка та акторка Селена Гомес зіграє успішну американську співачку Лінду Ронстадт у новому байопіку. Гомес натякнула на майбутню роль, опублікувавши в Instagram фотографію мемуарів Ронстадт. Тепер видання Variety підтвердило інформацію.

Музичний байопік наразі перебуває на стадії препродакшну. Деталі проєкту поки що не розкриваються, але, ймовірно, сценарій буде написаний за мемуарами самої Ронстадт "Прості мрії: Музичні мемуари", які були опубліковані 2013 року.

Продюсерами фільму стали менеджер співачки Джон Бойлан та режисер Джеймс Кіч, автор документального фільму "Лінда Ронстадт: Звук мого голосу".

Зазначається, що Гомес і Ронштадт, які мають мексиканське походження, "нещодавно провели кілька годин вдома у Лінди, обговорюючи проєкт і знайомлячись".

Лінда Ронштадт — легендарна співачка кантрі, рок-н-ролу та латиноамериканської музики. Її альбоми 1970-х років "Heart Like a Wheel" і "Simple Dreams" досягли успіху у критиків і комерційного успіху та продемонстрували її універсальність у різних жанрах.

За свою кар'єру вона виграла 11 "Ґреммі". Багато її альбомів отримали золоті, платинові або мультиплатинові статуси в США та за кордоном. Вона також була номінована на премії "Тоні" та "Золотий глобус".

У 2011 році Ронстадт оголосила, що йде на пенсію. Пізніше з'ясувалося, що вона більше не може співати через над'ядерний параліч, що прогресує, який спочатку вважали за хворобу Паркінсона.

Наразі Селена Гомес працює над четвертим студійним альбомом після "Rare" 2020 року, який, як і його попередники, очолив чарт альбомів США. Окрім її подальшої ролі в комедії "Вбивства в одній будівлі, її можна буде побачити в музичній комедійній драмі "Емілія Перес" від французького режисера Жака Одіара.