Дивіться тизер нового сезону "Американська історія жахів" з Кім Кардаш'ян – відео
Кадр з тизеру ''Американська історія жахів''

Телеканал FX випустив перший тизер до 12 сезону серіалу "Американська історія жахів" з Кім Кардаш'ян у головній ролі, пише People.

Сезон отримав назву "Делікатний" і базується, принаймні частково, на новому романі Даніель Валентайн "Делікатний стан". Роман описується як захопливий трилер про жінку, яка переконана, що зловісна постать докладає всіх зусиль, щоб її вагітність ніколи не відбулася.

Видавництво називає книгу "феміністичним додатком до "Дитини Розмарі", якого ми всі так потребували".

У короткому тизері під ремікс треку "Rock-a-bye Baby" показують головних героїнь у білих перуках: Емму Робертс, Кару Делевінь і Кардашʼян у чорній сукні, яка заколисує дитину у білому простирадлі.

До акторського складу також увійшли Мікаела Хае Родрігес і Закарі Куінто, який виконує камео.

Після того, як стало відомо, що Кардаш'ян зніметься в майбутньому сезоні "АІЖ", творець серіалу Раян Мерфі сказав, що він "в захваті від співпраці" із зіркою реаліті-шоу. "Кім є однією з найбільших і найяскравіших телезірок у світі, і ми раді вітати її в сім’ї АІЖ", — сказав він.

А сама Кім зізналася, що для цієї ролі відвідує курси акторської майстерності.

Зйомки нового сезону серіалу стартували на початку квітня та відбувалися в Нью-Йорку. Прем’єра "Американської історії жахів: Делікатний" запланована на це літо на FX, однак точна дати поки невідома.

Роль в "АІЖ" знаменує собою першу акторську роль Кардашʼян за понад 10 років. Вона зіграла другорядні ролі у фільмі "Нереальний блокбастер" 2009 року, "Сімейний консультант", "CSI: Нью-Йор" і "До смерті красива". Вона також зіграла саму себе в "Як я зустрів вашу маму", "30 потрясінь" і "Дві дівчини без копійчини".

"Американська історія жахів" загалом отримала понад 100 номінацій на "Еммі" та здобула 13 перемог.