Кім Кардаш'ян зніметься у новому сезоні "Американської історії жахів"
Фото: Instagram Кім Кардашян

Кім Кардаш’ян приєднається до акторського складу 12 сезону "Американської історії жахів" Раяна Мерфі, пише The Hollywood Reporter.

42-річна зірка реаліті-шоу, підприємиця Кім Кардашʼян підписала контракт на участь у майбутньому, 12 сезоні "Американської історії жахів" від FX. Вона приєднається до Емми Робертс, яка виконує головну роль у серіалі. Кардашʼян зіграє роль, написану спеціально для неї.

"Кім — одна з найбільших та найяскравіших зірок телебачення сучасного світу, і ми з командою "АІЖ" неймовірно раді вітати її у нашій сімʼї. Ми з Еммою Робертс страшенно тішимося нагоді попрацювати зі справжньою силою в культурі. Голлі Файфер написала чудову роль спеціально для Кім, і новий сезон стане дуже амбітним та несхожим на те, що ми робили раніше", — розповів Мерфі.

Видання зазначає, що Мерфі та Кардашʼян — "давні друзі" та обговорювали її дебют у "АІЖ" влітку 2022 року.

Які саме ролі зіграють у новому сезоні антології Кім та Емма, яка повертається до проєкту після чотирирічної перерви, поки невідомо.

Сезон отримав назву "Делікатний" і базується, принаймні частково, на новому романі Даніель Валентайн "Делікатний стан". Роман описується як захопливий трилер про жінку, яка переконана, що зловісна постать докладає всіх зусиль, щоб її вагітність ніколи не відбулася.

Видавництво називає книгу "феміністичним додатком до "Дитини Розмарі", якого ми всі так потребували".

Зйомки нового сезону серіалу заплановані на початок квітня та відбудуться в Нью-Йорку. Прем'єра очікується влітку, точну дату Мерфі та FX оголосить у червні.

"Американська історія жахів" загалом отримала понад 100 номінацій на "Еммі" та здобула 13 перемог.