Українець Cape Cod створив плейліст для Apple Music –  з треками Jamala і Сильвестрова
Фото: Cape Cod / Instagram

Композитор і музикант Максим Сікаленко (Cape Cod) став учасником кампанії Cold Times від Apple Music, для якої написав мікс із творів українських та іноземних виконавців. Про це повідомив артист в Instagram.

"Щорічно Apple Music обирає декілька музикантів і артистів з усього світу, аби вони могли за допомогою музики описати своє відчуття і бачення прохолодної пори року. Цього року цим артистом став я", — написав музикант.

У описі плейліста Apple Music зауважує, що Cape Cod створив різноманітний мікс для "медитативного проведення часу" і він якнайкраще підходить для зустрічей із друзями та проведення затишного часу вдома.

Cape Cod поєднав українську класику у вигляді композицій Валентина Сильвестрова із сучасним джазом, R&B, неосоулом, хіп-хоп гаусом та урбан джазом. У плейлісті також є треки Jamala, Hyphen Dash і самого Cape Cod.

Послухати плейліст можна за посиланням.

Cape Cod — псевдонім українського музиканта, продюсера, діджея та автора пісень Максима Сікаленка, а також назва його електронного проєкту. Проєкт був заснований наприкінці 2011 року. Назву обрали завдяки півострову Кейп-Код, що розташований на північному сході США і вважається одним із найтихіших місць на планеті.